MAC | Le Disco 'Let's Boogie' Dazzleshadow

maandag 13 juli 2015


MAC collecties zijn nog maar moeilijk bij te houden. Le Disko collectie is nog maar net uit en de volgende Giambattista Valli Limited Edition staat al klaar. Van mij mogen ze het wat rustiger aandoen, want zo mis je al snel een pracht product. Le Disko collectie sprak me vooral aan door hun Dazzleshadows. Als je van glitter houdt dan is dit zeker iets voor jou! 

 
Le Disko, waar glitter en glamour je bedwelmen en kleuren je lichaam doen smelten! Alles draait rond zien en gezien worden met ogen en lippen die schitteren in fonkelend licht. Met deze collectie van discokleuren ben jij de ster van de dansvloer.
Le Disko collectie bestaat niet enkel uit de Dazzleshadows, maar bevat ook Dazzleglasses die voor extra glans zorgen op je lippen en een gouden + zilveren glitter eyeliner. 
De verpakking heeft geen extra kantje gekregen wat ik wel liever zie bij Limited Editions. Daardoor wordt het product juist uniek (en extra hebberig!).


LET'S BOOGIE! 

De namen daarentegen zijn wel weer superleuk. Let's Boogie zoals deze oogschaduw noemt wordt omschreven als zwart met glitter. Diepzwart zou ik hem niet noemen, maar toch heeft hij een vrij sterk pigment en krijg je meteen al een hoog glitter gehalte. 
Voor een keertje niet met losse glitters werken maakt deze oogschaduw wel geliefd, want deze brengt zoveel makkelijker aan.


Swatch Let's Boogie 

Voor mijn ooglook ben ik begonnen met een smokey eye te maken met Sketch van MAC en nr.326  van Inglot (beide mat). In het midden bracht ik dan Let's Boogie aan. 
De glitters zijn in het echt nog net wat duidelijker als op de foto's. Zoals ik al zei brengt deze glitter oogschaduw erg fijn aan. Ik had totaal geen last van fallout, wat je met losse glitters moeilijk kan vermijden. Om er het meeste pigment uit te halen breng ik zo'n oogschaduw ook liever met mijn vinger aan. 


Let's Boogie vind ik gewoon een super aanwinst voor in mijn stash, want zo'n oogschaduw had ik nog niet! 


Le Disko collectie van MAC is nu te koop! Zowel online als in de MAC store. 

Prijs Let's Boogie Dazzleshadow: €23,50


12 opmerkingen

 1. De le collecties gaan mij ook net iets te snel, maar dit vind ik wel weer een hele mooie toevoeging hoor. Vooral hoe jij hem verwerkt hebt in je look, erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super mooie look, echt een opvallende oogschaduw!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw de glitters in deze oogschaduw vind ik geweldig. Ik moet toch eens MAC oogschaduws gaan proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw wat een geweldige kleur! I love it <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, ontzettend gaaf!
  Prachtige look <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauww prachtige oogshaduw & mooie ooglook <3
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super mooi, vooral bij een avondfeest of met de Kerstperiode :)

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.