Spa Secrets | Miracles Of Bali 'Coconut Water & Frangipani' Shower Foam

vrijdag 3 juli 2015


Kruidvat is weer een nieuwe verzorgingslijn rijker, namelijk: Spa Secrets. Deze lijn is opgedeeld in drie verschillende geurlijnen en richt zich op de authentieke badrituelen over heel de wereld. Zo heb je: Treasures Of Morocco, Miracles Of Bali en Traditions Of Japan. Ook is deze lijn erg betaalbaar wat hem meteen voor iedereen wel aantrekkelijk maakt. Ik was hier zelf heel nieuwsgierig naar en testte wat geuren uit in de winkel. Ik vond de producten van Miracles Of Bali het lekkerst ruiken en nam hun shower foam ervan mee. 


De verpakkingen van Spa Secrets geven me meteen een soort van vakantie/wellness gevoel. De drie geurlijnen hebben ieder hun eigen kleur en ze verschillen iets of wat van producten. Zo heeft Treasures Of Morocco als enige een handcrème en Miracles Of Bali een bodybutter. Maar een scrub en shower gel of foam vind je bij ze allemaal wel terug. 
Aangezien ik erg veel van shower foams hou was het ook meteen duidelijk dat ik voor deze zou gaan. 


COCONUT WATER & FRANGIPANI

De Shower Foam ziet er qua verpakking net zoals die van Rituals of Kneipp uit. Niet heel orgineel, maar zo ben ik de shower foams wel gewend. 
Coconut water & frangipani is de geur die bij Miracles Of Bali hoort en hij is heel erg lekker. Moeilijk te beschrijven wel. Frangipani (ik dacht dus serieus eerst aan frangipannekes haha!) is een soort witte lotus. Hij ruikt vooral zoet en een beetje bloemig. Kokos ruik ik er niet meteen in terug, maar hij heeft wel een exotisch kantje. Het is geen zachte geur, hij is vrij aanwezig. 


Er zit veel kracht achter het schuim als je hem gebruikt in vergelijking met de douche schuims die ik gewoon ben. Hij komt er onmiddelijk als schuim uit en niet als een gel. Ik merk wel dat hij iets minder 'luchtig' is dan die van Rituals of Kneipp, maar toch erg fijn om je mee te douchen. 
De geur blijf een hele tijd hangen wat ik zelf net wat prettiger vind dan een geur die in één, twee, drie verdwijnt. Ja, deze nieuwe lijn heeft me aangenaam verrast. Ik ben nu wel benieuwd naar de andere producten! 

Prijs: €3,99


Ben jij al bekend met Spa Secrets? 

5 opmerkingen

 1. Ik ben nog niet bekend met Spa Secrets maar dit lijkt me een fijn product. Ik vind van die schuim onder de douche altijd wel prettig.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lijkt me een lekkere foam, ik heb nog twee producten liggen van Spa Secrets, ben benieuwd hoe die zijn

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Coconut water & frangipani klinkt als een leuke combinatie :) Tof ook dat de geur een hele tijd blijft hangen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik moet dit toch echt eens gaan ruiken, ik ben er zo benieuwd naar!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die geur lijkt me alvast heerlijk! En haha chance dat je dat zegt want ik dacht ook aan de frangipannekes als gebakjes :p

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.