NEW IN | KOMONO Clement Black Rubber Gold

zondag 5 juli 2015Als er iets in mijn hoofd zit dan moet ik dat gewoon hebben. Al moet ik er maanden voor sparen of wat dan ook, maar krijgen zal ik het. Nu heeft het wel geen maanden geduurd, eerder enkele weken vooraleer ik mijn nieuwe zonnebril ging halen. Ik had er al een tijdje eentje van Komono op het oog, maar ik twijfelde. Na vorige week nog eens terug naar La Bottega te gaan in Hasselt (waar ze een mooi Komono assortiment hebben!) paste ik eens enkele andere modellen waaronder de Clement black rubber gold en deze ging ik dan ook gisteren halen! 


Komono is een belgisch merk dat ontstaan is door de twee ontwerpers: Anton Janssens en Raf Maes. Ik vind dat je hun collectie van zonnebrillen best betaalbaar kan noemen. Ik wou dan ook niet weer in dezelfde prijsklasse als de Ray Bans gaan, maar toch wel een degelijke zonnebril hebben. De modellen van de zonnebrillen vind ik er uniek uitzien en erg leuk. 


Deze zonnebril komt in een bruin lederen doosje en er zit nog een poetsdoekje in. Ik ben niet heel erg fan van de kleur van het doosje (dat is gewoon smaak), maar handig is het wel, want ik bescherm mijn zonnebrillen altijd graag als ik ze mee neem in mijn handtas. 


Mijn Clement bril komt uit de Metal Series Black Gold. Hij heeft gouden details: de benen zijn van goud metaal en de glazen hebben een gouden glans. De rand van de bril is uit zwart rubber wat voor een matte finish zorgt en bij mij erg geliefd is! 


Komono means "small things" and it's members share a passion for distilling the best of culture into the simplest forms. Messy hair en make-up loos. We hadden dan ook te maken met een hittegolf afgelopen week!

Ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe zonnebril! Hij ziet er net wat anders uit, de gouden details vind ik super en hij heeft wel een edgy kantje. Niet te vergeten dat hij mijn ogen goed beschermt tegen de zon (UV 400). 

Prijs bij La Bottega: €60


♥ 

4 opmerkingen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.