PERSONAL | Picture My Life - Juni '15

woensdag 1 juli 2015

De zomervakantie is vanaf vandaag officieel ingezet! Voor mij is het nog wel twee weekjes wachten voordat ik van wat welverdiende rust kan genieten. Ik voelde gisteren al dat mijn energie serieus aan het verdwijnen is dus vakantie komt als geroepen. Eerst nog even nagenieten van afgelopen maand... Deze is eigenlijk nog net van einde mei. Ik ging toen met een vriendin tapas eten bij El Bocado, wat weer heel lekker en gezellig was. Het was toen ook net live in Hasselt,maar sinds vorig jaar moet alles binnen in de cafés doorgaan wat het veel minder leuk maakt. 


Mijn kleedje was aangekomen ♥ en ook de quote die ik op Etsy bestelde


Ik ging een pakketje ophalen vol Redken goodies. Hier lees je snel meer over! 


Lekker genieten van het zonnetje en dus minimale make-up (enkel mascara).


Ik ging weer een dagje naar Maastricht om te shoppen en nam een bezoekje aan coffee lovers die zich in de Dominicanenkerk bevind. Heel erg mooie locatie en echt een aanrader voor koffie liefhebbers! 


Selfie van de dag


Ik deed afgelopen maand een superleuke fotoshoot met Kristof! Het resultaat kon je hier al zien.


Ook werd er opnieuw een countdown onder bloggers gedaan op instagram, deze keer telden we af naar de zomer. Mijn foto's kon je hier terugvinden. 


Extreem verliefd op pioenrozen!


Nooooo, ik liet 's ochtends mijn spiegel vallen wat ik eigenlijk al iets te vaak heb gedaan, nu was hij helemaal.in stukken.


Benefit hield op Instagram een wedstrijd voor de mooiste eyeliner. Ik deed nog op het nippertje mee (maar had niet gewonnen).


Deze foto Whatsappte ik naar een vriendin met de vraag als ze dit als dessert zag zitten, want ik mocht bij haar gaan eten. Deze crunchy oreo/maltezer cupcake komt van Kokozi in Hasselt en was even lekker als dat hij eruit ziet! 


Afgelopen zondag werden mijn nichtjes gedoopt waar ik als trotse meter hard naar uitkeek! Dit was mijn look van de dag! Ik besloot Relentlessly Red van MAC nog eens boven te halen. Wat hou ik toch van deze kleur! 


Eindelijk mijn eerste kersen kunnen eten! Ik ben nogal kieskeurig in kersen, vooral omdat het mijn favoriete fruitsoort is, maar deze waren top! 


Ik zit nog een beetje in de ontkenningsfase, maar volgende week is het mijn verjaardag. Juli zal zeker in no time omvliegen met mijn verlof en al die leuke dingen die ik heb gepland! Hoogstwaarschijnlijk ga ik me ook aan een zomerplanning houden voor mijn blog. Hoe en wat gaan jullie hier nog wel lezen. 
♥ 

3 opmerkingen

 1. Leuke foto's om te zien, dat dessert lijkt me heerlijk en wat balen van dat spiegeltje..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh jeetje jammer van je spiegeltje en yummy dat dessert ziet er heerlijk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat jammer van je spiegeltje, maar ze zeggen altijd scherven brengen geluk ;)
  Mooie foto's!
  X

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.