MOST WANTED | Wishlisting...

zondag 24 mei 2015



Ondertussen weet iedereen al wel dat Urban Decay vanaf 26 mei (opnieuw) verkrijgbaar gaat zijn in Nederland én België. Al is het nog maar enkel online, half blogland is in ieder geval aan het wishlisten geraakt. Zelf ben ik ook superexcited! Misschien dat ik dan toch nog ooit het Naked 1 palette in bezit ga hebben zodat mijn collectie compleet is. Toch is dit niet hét Urban Decay product dat op mijn lijstje is beland en ik heb mij even laten gaan wat betreft ander moois.. 


1. Too Faced - Soul Mates Blush Bronzer Carrie & Big
Door de beauty haul van Lauren Curtis op YouTube ging ik nog eens een kijkje nemen bij Too Faced. Ze hebben nieuwe blushes met een überschatigge verpakking. Enkel zijn deze volgens mij nog niet te koop. Wél kwam ik deze bronzer/blush in één tegen. So so pretty!

2. Too Faced - Melted Melon
Ik wil zó graag een nieuwe melted lipstick. Ze zijn enorm fijn en eindelijk ben ik er ook uit welke kleur: Melon. Een heldere koraalkleur. Er zijn nu blijkbaar ook de Melted Metallic waar ik ook alvast benieuwd naar ben. 

3. Kat Von D - Shade + Light Eye Contour Collection
Als iemand naar Amerika gaat en ik mijn lijstje mag meegeven, let me know! De make-up collectie van Kat Von D lijkt zo wat onbereikbaar als je niet meteen reisplannen hebt.
Dit palette ziet er helemaal mijn ding uit! 

4. Too Faced - Cocoa Contour
Alles dat mij aan chocolade doet denken trekt meteen mijn aandacht haha. Dit contour palette lijkt me een mooie aanvulling van het Chocolate Bar palette.

5. Urban Decay - Naked Skin Concealer
Jep, dit is 'em dan! Mijn eerste Urban Decay bestelling die ik ga doen. Hij zit al een tijdje in mijn hoofd. ik was vorige week zelfs bijna van plan hem via Spehora.fr te bestellen en nu heb ik die hoge verzendkosten gelukkig niet! Het gaat wel gokken zijn wat betreft de kleur dus ik ben echt goed aan het rondzien online. 

6. HEMA - vaas
Tot hier het beauty gedeelte. We moeten ten slotte ook aan mijn interieur denken. Ik vind dat Hema de laatste tijd er leuke spullen heeft zoals deze vaas. Al is hij nog steeds uitverkocht overal waar ik kom. Misschien maar eens online bestellen dan! 

7. Ventura Dress Flamingo - Nikkie (Plessen) 
Sinds ik Cynthia (misslipgloss) met dit jurkje zag kan ik er maar niet genoeg van krijgen. Ik ben er tot over mijn oren verliefd op! Helaas hangt er wel een duur prijskaartje aan vast: €159, 95. Verjaardagscadeautje? 

8. Fujifilm Instax Camera Mini 8
Aangezien we het toch over mijn verjaardag hebben (lap ik word dit jaar wéér 21, haha I wish), ik twijfel nog een beetje voor deze polaroid camera, maar ik hou van foto's en hij lijkt me zo leuk. Wie deze heeft: ben je hier tevreden mee? 

Zo, dit was het weer. Genoeg ge-wishlist voor vandaag! 

♥ 

15 opmerkingen

  1. Wat heb je mooie dingen op je lijstje staan, ik kan me daar wel in vinden!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk om je wishlist te zien. Heerlijk al die mooie beauty producten <3 De camera staat ook nog steeds op mijn wishlist :D

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik hou van wishlists haha leuke dingen heb jij er ook weer op gezet! Die jurk is inderdaad gaaf :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Je hebt echt een leuk lijstje!
    Dat printje op die jurk is te leuk!
    Zo'n camera lijkt me ook tof, maar de rolletjes/filmpjes zijn zo duur (Zuinige Hollander hier ;-))

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik zit net in het Hema krantje te kijken en ze hebben daar nu die Instax in de aanbieding voor 59 euro! Misschien wat voor jou?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

      Verwijderen
    2. Dank je wel voor de tip! Ik heb hem dus vandaag in de aanbieding besteld :)

      Verwijderen
  6. Leuke wishlist! Die jurk is zo leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat ene mooie wishlist, ik zou elk item op jouw lijst graag willen hebben! Dat jurkje dat Cynthia aanhad, is echt te schattig :-) liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een fijne wishlist! Ik kan me ook wel vinder in jouw keuze!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. haha ik herkende het jurkje meteen van Misslipgloss, vind het model ook heel leuk, de print zou ik zelf niet snel dragen

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.