Park Avenue | Yellow Ochre

dinsdag 26 mei 2015Misschien klinkt Park Avenue je niet zo bekend in de oren. Wel, ik moet zeggen dat ik zelf nog nooit van het merk had gehoord tot Di in Hasselt openende. Ze hebben een mooi make-up assortiment en best betaalbaar! Niet te vergeten dat Park Avenue in België gevestigd is. Ik kwam deze nagellak tegen toen ik mijn collectie aan het opruimen was en vind het dé perfecte zomerkleur! Ik ben nu wel eerder het type dat altijd maar naar roze of koraal kleuren grijpt in deze periode van het jaar, maar zo'n vrolijk geel kleurtje trekt ook meteen mijn aandacht. 
Yellow Ochre zoals deze lak noemt neigt dus ook naar de okergele kant. Hij is zacht van kleur en heeft een warme ondertoon. 

De lak is vrij dun en brengt iets wat streperig aan helaas. Ik had drie lagen nodig voor het perfecte resultaat. Aan de andere kant blijven dunne opbouwende lagen veel beter zitten dan als de lak dikker is. 


Hoera voor de nagels die al ietsje langer zijn! 

Eenmaal de lak erop zit blijft hij ook goed zitten. Op mijn nagels houdt niets het lang uit dus ik ben niet echt een referentie om te zeggen dat hij het meer als 3 dagen zonder chippen vanaf brengt. Al doet hij het wonderbaarlijk goed en voor mijn nagels wilt dat al wat zeggen! 
De kleur vind ik ook helemaal gé-wel-dig! 

Prijs: €3,99

♥ 

12 opmerkingen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.