Lush | Lemony Flutter Nagelriemcrème

donderdag 28 mei 2015Wat ben ik gek op Lush! In Hasselt is er (nog) geen Lush store te vinden, al denk ik soms dat het maar beter zo is. Ik zie mij er al elke week staan en de verleiding is er veel te groot om zonder lege handen naar buiten te gaan. Al verschillende jaren ben ik fan van hun nagelriemcrème Lemony Flutter. Ik was er al een hele tijd zonder en aangezien ik er nog geen review van heb gemaakt komt hij er vandaag aan! 


Lemony Flutter is een crème met veel heerlijke ingrediënten (zie verder in dit artikel) waar je alleen maar pure verwennerij van verwacht voor je nagelriemen. Toch wordt hij ook multifunctioneel genoemd. Gebruik hem op alle droge plekjes (zoals je knieën, ellebogen en hielen) en je huid wordt meteen gevoed. 
Je hebt maar een kleine hoeveelheid nodig, want de crème verandert na het aanbrengen stilaan in een olie en smeert daardoor makkelijk uit. 

Ik gebruik hem enkel voor mijn nagelriemen en wat een zaligheid om te gebruiken is Lemony Flutter wel niet! De overheersende citroengeur kan je niet vermijden, maar ik hou van de meeste Lush geuren en deze is superlekker. Citroen zorgt er trouwens ook voor dat je nagels mooi van kleur blijven.Ingrediëntenlijst
Ik zie shea butter, bijenwas, soya olie, avocado olie, mango butter, extra virgin kokosolie... 
Jammer genoeg ook alcohol en parabenen. Gelukkig staan deze wel heel achteraan. 

Nu weet ik niet als het toeval is, want ik heb Lemony Flutter al bijna een jaar niet meer gebruikt toch zijn mijn nagels ineens een pak sterker geworden. Ik denk eigenlijk wel dat ik dit aan deze crème mag danken, want je nagelriemen goed verzorgen helpt nu eenmaal voor een betere en mooiere nagelgroei. 
TIP
Aangezien je echt maar een beetje nodig hebt om je nagelriemen te verzorgen (en ik hem niet echt voor iets anders gebruik) kom je heel erg lang toe met deze pot. De laatste keer dat ik Lemony Flutter kocht heb ik de helft ervan moeten weggooien, omdat hij niet meer goed was. Ik had zelfs al een extra potje ervan gemaakt om hem mee te nemen in mijn handtas. Heel jammer dus. Daardoor besloot ik samen met twee vriendinnen deze pot te kopen en te delen. We vroegen voor mini potjes (gelukkig hadden we een erg lieve verkoopster!) en zo geraakt de Lemony Flutter zeker op voordat hij vervalt! 

Prijs: €10,65

♥ 

16 opmerkingen

 1. Het is een heerlijk product maar zo'n pot krijg ik nooit op vind je tip dus ook nog eens heel handig x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goed idee van zo'n mini potjes te vragen! Ik heb zelf ook altijd het probleem dat ik zo'n halve pot moet weggooien, ondanks dat ik hem zo vaak gebruik.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze wil ik ook echt heel graag. De geur lijkt me lekker maar mijn nagelriemen hebben heel wat te voortduren dagelijks en dit zo een goed product zijn voor mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hee wat slim met die kleine potjes!! Jammer dat ze het niet kleiner verkopen en dan voor 5€ ofzo. Ik vind het geweldig spul!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lemony flutter is zo fijn, ik kan echt niet meer zonder! Super slim om het product te delen met een vriendin. Ook een goede tip om het in een kleiner potje te doen voor in je handtas, dat ga ik ook doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie foto's heb je gemaakt. Ik heb er al veel goeds over gehoord. Deze wil ik ook nog een keer proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb laatst een hele pot in mijn eentje opgemaakt. Wel bijna een jaar over gedaan maar toch. Ik heb hem elke avond op mijn nagelriemen gesmeerd waardoor ik echt veel minder last heb van haakjes enzo rond mijn nagelriemen. Ik smeer dan wel iets meer dan dat je normaal nodig hebt, zodat het lekker kan intrekken.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik denk ook niet dat ik mijn pot leeg ga krijgen voor hij vervalt... Ik gebruik het dan ook eigenlijk veel te weinig! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Bij mij is hij ook bijna over de datum, super zonde want ik gebruik hem heel vaak. Ik ga je tip zeker gebruiken als ik een nieuw potje ga kopen. liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik ben echt gek op de Lush en heb al vaak met dit product in mijn handen gestaan maar toch weer terug gelegt. Misschien wordt het eens tijd om ook fan te worden van de lemony flutter.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik ben ook ERG fan maar vind het ook jammer dat het zo veel is in één pot dat ik ook meestal de helft moet weggooien :(

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ben er gek op. Krijg mijn pot ook gemakkelijk binnen de houdbaarheid op. Er is geen betere.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. ziet er heel erg goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Klinkt erg goed, deze lemony flutter gaat op mijn wishlist :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Heel slim om het te delen. Ik heb heel wat goede dingen gelezen over dit product.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Goede tip! Want zo'n pot is echt veel te veel. Ik heb ook meer dan de helft in de vuilbak moeten kieperen :-(.

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.