Essence | Lash Princess False Lash Effect mascara

vrijdag 8 mei 2015
Ik moet bekennen: sinds ik into de high-end mascara's ben kijk ik niet echt meer om naar die van budgetmerken. Le Volume van Chanel en Roller Lash van Benefit hebben me helemaal overtuigd en mijn wimpers zouden niet zo tevreden zijn als ik een andere zou bovenhalen. Alhoewel ik vroeger ook best wel goede budget mascara's heb gehad. Slechte ervaringen zitten er jammer genoeg ook altijd tussen. Zo had ik er eentje van Catrice die ik echt niks vond. Maar als ik dan denk aan mascara's van Maybelline of Max Factor dan weet ik dat deze het zeker ok deden. 
In de Goodiebag die we kregen op de Beautygloss Party zat de Lash Princess mascara van Essence. Ik las er hier en daar positieve reviews van, maar het zou niet in me opkomen om hem te kopen. Gelukkig heb ik hem zo wel kunnen ontdekken! 


Ik ben niet zo heel bekend in het gamma van Essence, maar dit is de opvolger van de Lash Princess Volume mascara.
Ze hebben de verpakking hetzelfde gelaten al is het opschrift nu in het mintgroen. Ik vind hem er best leuk uitzien en ben er zeker van dat dit het jonger publiek wel aantrekt. 
Het borsteltje is kegelvormig en bestaat uit vezelhaartjes. Zelf vind ik deze wel fijn en ook kan je met het smallere uiteinde makkelijker overal bij. 

De Lash Princess False Lash Effect mascara beloofd zoals hij zegt voor het valse wimpers effect met een dramatisch volume en wimpers die langer lijken. 

Het was even moeilijk om mijn Roller Lash aan de kant te leggen, maar toch overwon mijn nieuwsgierigheid het om deze te testen! 


Links: geen mascara 
Rechts: met Lash Princess False Lash Effect 

Wat kan ik zeggen? Deze mascara geeft echt een supermooi volume aan mijn wimpers! Ik was nogal sceptisch over deze mascara, maar zo zie je maar dat je soms een fijne budget ontdekking kan doen! 
Het resultaat maakt me enthousiast. Het is geen super dramatisch effect, maar dat had ik ook niet verwacht. 
Wel een minpuntje vind ik dat de kans op klontertjes wel snel kan opduiken bij deze mascara en zonder oogschaduw primer stempelt hij na enkele uren af. Dat laatste kan je dus wel voorkomen, maar als je erg vette oogleden hebt zou ik hier toch rekening mee houden.


Prijs: €3,39

♥ 

17 opmerkingen

 1. Mooi resultaat! Heb al veel goeds gelezen over deze mascara. Ga hem zeker eens proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, ik vind het effect echt ontzettend mooi. Je hebt zulke mooie lange wimpers! Ik ben jaloers, hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb hier al veel positieve reviews over gelezen, nu ik jouw review lees en het resultaat zie moet ik toch deze mascara kopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb al veel goeds gehoord over deze mascara, ik heb 'm ook gekregen in de goodiebag :-). Je hebt van jezelf ook al lange wimpers! Helaas heb ik toch echt waterproof mascara nodig om mijn wimpers enigszins te laten blijven staan, ik ga deze denk ik weggeven, want ik weet dat 't voor mij niet werkt :( X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat ziet er echt heel erg goed uit. Ik heb de roze variant

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie wimpers heb je al van jezelf! Mooi effect heeft deze mascara ook <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi resultaat, ik heb hem ook gekregen in de goodiebag dus ben benieuwd wat hij voor mijn wimpers zal doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik hoor veel gemixte dingen over deze mascara, velen zeggen dat de roze variant beter zou zijn! :-)
  Ik heb ze zelf geen van beiden, dus ik kan niet echt vergelijken. Maar ik vind het resultaat bij jou wel erg mooi! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb hem ook gekregen in de goodiebag en moet hem nog gaan proberen. Het resultaat bij jou vind ik wel heel mooi! Ik moet hem toch maar snel eens gaan proberen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Klonteren gebeurt denk ik al snel, maar ik vind het effect heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vind het echt een geweldig effect!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. De voorganger heb ik zelf helemaal opgemaakt en was daar erg tevreden over. Ben dan ook wel heel erg benieuwd naar deze :) ziet er ook goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Dit ziet er zeker helemaal goed uit. Je wimpers zien er echt mooi uit met deze mascara. Zeker een exemplaar die ik ook eens zou aanschaffen als ik op zoek ben naar een nieuwe.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oeh ik vind het resultaat mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. ziet er niet slecht uit idd! ik denk dat ik de roze versie als backup heb liggen

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.