UNBOXING | Body & Fit bestelling

maandag 11 mei 2015


Hier en daar kwam ik eens wat tegen van Body & Fit op Social media. Mijn interesse werd meteen gewekt, want ik ben de laatste jaren meer bezig met superfoods en clean eating + niet te vergeten dat ik het sporten weer terug heb gevonden. De prijzen bij Body & Fit vallen erg goed mee, want goedkoop is alles wat natuurlijk en gezond is helaas niet. Dus ik deed vorige week een bestelling en kreeg twee dagen later (in België duurt het een dagje langer) mijn pakketje aan. 

Jammer genoeg heeft mijn pakket wel wat moeten doorstaan volgens mij, want in mijn pot van de cacao nibs zat een barst en ik had ook nog een pot pinda pasta die onder de olie zat. Alles wat redelijk goed verpakt dus ik weet dat dit wel aan de levering ligt. Nuja, kan altijd gebeuren en het was gelukkig nog geen ramp! 

Lovely Extra Dark Chocolate | Pure cacao nibs + with coconut
Ondanks ze 72% cacao (ik ga meestal voor 86%) bevatten wou ik deze chocolade wel eens proberen. Ze zijn gezoet met maltitol, wat voor mij nog onbekend is. Héél benieuwd naar! 


Pure Cacao Nibs
Zoals je ziet is mijn pot niet meer zo gevuld. Er lag een deel in de doos, maar volgens mij was hij hoe dan ook niet helemaal vol tot boven. Ik doe deze supergraag bij mijn yoghurt met havermout!

Chia zaad
Beetje een foto fail, want dit is de achterkant! Oops, had ik wat te laat door haha. Ik was ook al een tijdje zonder Chia zaad dus deze mocht niet ontbreken.


High Protein Mixed Nuts
Als ik zin krijg in iets hartigs zijn noten voor mij de beste oplossing. Dit is een mix van walnoten, pinda's, cashewnoten en amandelen.

Pinda & Cacao pasta
Ik twijfelde eerst om deze ook te bestellen, maar wat is hij lekker! Hij is heel smeuïg en bevat geen toegevoegde ingrediënten. 


Whey Protein Balls
Ik weet niet echt als ik dit als 'gezonde' snack na het sporten kan noemen, maar ik zal er in ieder geval minder schuldgevoelens aan overhouden. Ik las dat ze net als maltezers zijn en ze hebben inderdaad dezelfde structuur, maar de smaak zit toch anders hoor.


Smaakt | Dadels
Dadels heb ik ook steeds in huis, omdat ik supervaak de havermout-dadel koekjes maak. Het liefst dan met dadels waar geen glucosestroop rond zit, maar puur natuur zijn!


Ik mocht bij mijn bestelling nog een sample kiezen en ging voor de Whey Perfection shake. Hier ben ik ook wel benieuwd naar! Dit is er eentje voor na het sporten. 


Zo, nu alles lekker uitproberen! Ben jij al bekend met Body & Fit? 
♥ 

8 opmerkingen

 1. Leuk om te zien, ik heb er laatst ook besteld! Bij mij was de pindapasta ook helemaal vet aan de buitenkant...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een grote bestelling heb je geplaatst er zitten veel goede producten tussen. Ik ken de webshop omdat mijn vriend hier ook wel eens een bestelling plaatst.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow wat een bestelling en goed bezig hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik houd van de Body & Fit shop haha! Yummy!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik kende het nog niet maar ziet er wel lekker uit! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een heerlijke bestelling heb je geplaatst! Ik ben super benieuwd naar de producten je gaan bevallen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke producten heb je besteld! Wel vervelend dat niet alles zo aankwam als zou moeten. Ik bestel zelf ook wel eens bij Body & Fit en alles komt altijd in prima staat aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik kende dit niet, ben er wel nieuwsgierig naar :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.