Origins | GinZing Refreshing eye cream to brighten and depuff

zaterdag 16 mei 2015

 

De vreselijke wallen en donkere kringen onder je ogen na een korte, vermoeiende of zelfs slapeloze nacht klinken je vast wel bekend. Iedereen krijgt er ooit wel mee te maken en ik vind het énorm hatelijk. Je voelt je dan niet alleen een zombie, maar het lijkt alsof je er ook eentje bent. Daar moet natuurlijk wat aan gedaan worden. Ik heb nog niet veel oogcrèmes gehad die als wondermiddeltje werkten, maar blijf toch op zoek gaan naar het beste resultaat. Mijn Puff Off oogcrème van Benefit maakte even plaats voor het wat grovere werk van Origins! 


Ik schreef al eerder over Origins en ben zeer tevreden over hun skincare producten! Ik kocht trouwens een pakketje met allemaal kleinere formaten, maar toch genoeg om voor lange tijd te gebruiken. De oogcrème is wel fullsize (15ml), maar de verpakking is wel in een tube ipv potje. Dit vind ik voor een oogcrème ook veel fijner in gebruik. 

De GinZing oogcrème is meteen ook één van de bestsellers van Origins. 
Hij belooft:
 • Donkere kringen zichtbaar te verminderen
 • wallen en puffiness te doen verdwijnen
Origins' eigen mengsel van caffeïne uit koffiebonen, panax ginseng, magnolia extract en natuurlijk optische verhelderende middelen zorgen voor een snel ontwaken, herstel en verfrissende glans van vermoeide ogen. Je kan hier al heel duidelijk zien dat deze crème voor een opheldering onder je ogen zorgt. 
Ik gebruik hem al enkele weken elke ochtend en de vochtophoping waar ik wel snel last van heb lijkt een stuk minder. Een direct verschil nadat ik hem aanbreng kan ik niet direct zien, het zal altijd even duren voor een crème zijn werking doet. Van donkere kringen heb ik gelukkig geen last, maar deze oogcrème geeft je zeker een wakkerdere blik door de lichtreflecterende deeltjes die erin zitten. 
Voor mij is dit toch een oogrcrème waar ik wel degelijk verschil in zie. Al blijft het natuurlijk wel subtiel, volledig walloos door het leven gaan is net teveel van het goede, haha.  

Prijs: €29,50UPDATE - ORIGINS MEGA-BRIGHT SKIN TONE CORRECTING SERUM

Jullie hebben ook nog een update te goed van het Origins serum! Ik ben er nog altijd erg enthousiast over enkel de hoop om mijn pigmentvlekken te laten verdwijnen ga ik moeten opgeven. Nu hem langere tijd te gebruiken blijft het effect hetzelfde. Ze zijn lichter, maar jammer dat het niet nog lichter kan. 


♥ 

5 opmerkingen

 1. Voor een subtiel effect vind ik het dan best prijzig, maar het lijkt me een fijn merk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die oogcreme ziet er eigenlijk wel goed uit! Ik gebruik dat nooit, misschien moet ik er eens aan beginnen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lijkt me een fijn product om zelf eens te proberen! Ben nog steeds opzoek naar een goede oogcrème.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo'n oppepper voor m'n ogen zou ik in deze periode ook wel kunnen gebruiken (#blok) !!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben héél benieuwd naar de oogcrème. Klinkt heel goed!

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.