Lush | Ocean Salt Gezichtsscrub

woensdag 13 mei 2015Ik kan niet zeggen dat ik een grote Lush collectie heb aangezien ik vooral Bath Bombs bij ze koop en die gaan natuurlijk maar één keer mee. Toch heeft Lush enorm veel fijne producten die ik nu stilaan begin te ontdekken. In Amsterdam kregen we al een volledige uitleg over de shampoo bars, die me nog steeds gek lijken om te gebruiken, maar toch veelbelovend klinken. Ik was echter op zoek naar een nieuwe gezichtsscrub en werd toen voorgesteld aan Ocean Salt! 


Scrub je huid zacht en glad met fijn zeezout, biologische limoen en voedende avocadoboter.
Ocean Salt lijkt wel een geschenk uit de zee. Dit is volgens mij de mooiste en meest kleurrijke scrub die ik al gehad heb. Hij bevat zeezout, kokos, limoen en avocadoboter. Hiervan alleen al wordt ik enthousiast en dan heb ik het nog niet over de geur gehad! Hemels! Hij doet me denken aan een dagje aan het strand: het zoute en frisse van de zee met een Piña Colada in je hand. Beter kan ik hem niet beschrijven haha.
Zeezout is trouwens goed voor je huid doordat het zeewater een hoog mineraalgehalte heeft. 

Ocean Salt is zowel een gezichts- als lichaamsscrub, maar met mijn klein potje (je hebt hem ook in een grotere pot) gebruik ik hem enkel voor mijn gezicht. 
De scrubkorrels zijn vrij grof, maar samen met de avocadoboter voelt hij vooral niet ruw aan op je huid. Je maakt best je huid eerst wat nat en brengt dan de scrub aan. Zachtjes inmasseren en dan met lauw water afspoelen. 

Ik vind hem zalig om te gebruiken en mijn huid voel zo ontzettend zacht en extra zuiver aan nadat ik hem heb gebruikt. Geen droog of trekkerig gevoel, nee echt een scrub naar mijn hart! 

Wel oppassen dat je niet teveel van de scrub naar binnenkrijgt tijdens het inmasseren, want dan proef je ook wel echt de zee haha. 


Prijs 120g: €12,95

11 opmerkingen

 1. Ik denk dat het voor mijn huid te ruw is, mijn huid is zo gevoelig haha... Maar wat een leuke kleur hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb hem 5 jaar terug ook gehad, en vond hem geweldig! Hij was alleen ietsjes te ruw voor mijn gezicht, maar voor mijn lichaam was die perfect!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb deze ook gebruikt. Geweldige scrub!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet erg erg goed uit en lijk me voor mijn gezicht wel iet te grof daarvoor gebruik ik liever een peeling.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt wel goed, alleen ik heb een gevoelig huidje! Ik denk dat die iets te ruw is voor mij

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze scrub lijkt me heerlijk! Heel leuk kleurtje ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb hem ook en vind hem heeerlijk! liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Klinkt als een heel fijn product!

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.