Dr. Van Der Hoog | Beauty Bamboo Green Tea masker

vrijdag 22 mei 2015


Als Dr. Van Der Hoog nieuwe maskertjes uitbrengt trekken ze meteen mijn aandacht. Je weet wel dat ik wekelijks op mijn verwenmoment sta en daar hoort nu eenmaal een fijn masker bij. Het Beauty Bamboo Green Tea masker mocht er als eerste aan geloven uit de 4 nieuwe maskers die ik heb gekocht. Ik waande mij al in oosterse sferen bij het zien van de verpakking. 


BESCHERMEN EN VOEDEN
De maskers van Dr. Van Der Hoof verrichten geen wereld wonderen, maar zijn altijd erg prettig in gebruik en geven je huid steeds altijd wat extra aandacht. 
Het Beauty Bamboo Green Tea masker is op basis van groene thee extract, bamboe en shea butter. Van shea butter weten we dat deze je huid hydrateert, huidveroudering tegengaat en de elasticiteit stimuleert. 
Groene thee en bamboe gaan je huid dan weer beschermen tegen invloeden van buitenaf en gaan het proces van fijne lijntjes en rimpels tegen. 


De geur van dit masker is een beetje een combinatie van groene thee en bamboe. Ik vind hem superlekker ruiken, want hij heeft voor mij wel een ontspannende en frisse geur. 
Het masker is licht groen van kleur en wordt beetje bij beetje in je huid opgenomen nadat je hem hebt aangebracht. Na 10 min tot een kwartiertje spoel je het overtollige van het masker weg.
Een erg groot verschil zag je niet, maar mijn huid voelde wel erg zacht aan en droge plekken verdwenen. 

Voor mij is dit een erg fijn maskertje dat ik zeker wel eens opnieuw ga kopen! 

Prijs: €2,29

♥ 

4 opmerkingen

 1. In heel veel maskers van dit merk zit parfum en daardoor kan ik het niet gebruiken, maar sommige maskers vind ik ook fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dr. Van der Hoog maskers zijn zo fijn! Dit weekend ga ik ook weer eentje gebruiken :-).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dr, van der hoog maskers zijn echt top! voor mij dan hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb de laatste tijd wat last van droge plekjes in mijn gezicht, misschien toch eens naar een goed masker zoals deze kijken.

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.