Me Time Tag

dinsdag 13 januari 2015


Officieel komt deze tag van Essie Button, maar ondertussen dwarrelt hij overal op YouTube of blogs rond. Als er iets is waar ik altijd naar uitkijk is het wel me time. Even dat moment voor jou alleen, waar je alleen maar ontspannende dingen doet. Jep, I'm in



Wat kijk of lees je tijdens me time?
Als ik echt volledig wil ontspannen hou ik het bij luchtige reality series, want daarbij kan je je verstand op nul zetten. The Real Housewives Of Beverly Hills en Vanderpump Rules zijn tegenwoordig mijn favoriet. Maar ik hou ook van PLL, 2 Broke Girls en Revenge.
Ik blader graag door tijdschriften (vooral de roddelblaadjes!) en momenteel ben ik in mijn Make-Up Manual boek van Bobbi Brown begonnen. 

Wat draag je tijdens me time?

Alles wat los en gemakkelijk zit. Als ik thuis kom van het werk doe ik meestal snel mijn joggingbroek aan. Ultiem relax gevoel! Ik wil nog steeds graag een onesie, dat lijkt me het meest comfy kledingstuk ooit.


Wat zijn je favoriete producten om tijdens me time te gebruiken?
Een Lush bruisbal, een heerlijk gezichtsmasker en body butter. Ik kan er ook van genieten om mijn haren extra te verzorgen. Dan laat ik mijn haarmasker zeker een uurtje erin voordat ik het uitspoel. 

Wat is je favoriete nagellak?
Deze is niet moeilijk na mijn artikel van gisteren! Hypnotic Red van L'Oréal is dé kleur van dit moment. 


Wat drink je en eet je tijdens me time? 
Tijdens de koude winterdagen geniet ik enorm van een warme (of beter gezegd hete) chocolademelk en mijn guilty pleasures blijven chocolade en koekjes.


Wat is momenteel je favoriete kaars?
Oeee, moeilijk! De drie geurkaarsen die ik van Yankee Candle heb zijn allemaal geweldig, maar als ik er eentje moet kiezen vind ik nu Snow In Love de heerlijkste. 

Ga je wel eens de deur uit tijdens me time? 
Aangezien shoppen en iets lekkers gaan drinken of eten met vriendinnen ook meetelt met me time: jazeker! 

Ga je wel eens alleen naar de film?

Dat is er nog niet van gekomen. Misschien zou ik dat eens moeten doen, want je gaat tenslotte alleen om van de film te genieten. Toch vind ik het gezelliger met twee. Ik wil ook graag mijn mening delen met iemand hoe ik de film vond haha. 

Favoriete webshop?
Tegenwoordig bestel ik op zoveel verschillende webshops. Waar ik al het meeste op heb besteld zijn Zalando, eBay, Boozyshop, HQhair, Douglas (want die hebben we niet in België). 


Heb je nog iets toe te voegen? 
Iedereen verdient op tijd en stond me time! Dus plan het in als je niet veel tijd hebt, want ontspanning is nu eenmaal nodig om daarna weer dubbel zo goed aan het werk te kunnen. 


♥ 

11 opmerkingen

  1. Leuke antwoorden op deze tag had hem zelf ook eens gedaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke tag om te lezen. Ik ben benieuwd hoe real housewives is haha

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat leuk om je antwoorden te lezen! Ik kijk ook het liefst lekker een serie in mijn comfy kleding tijdens Me Time!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heerlijke tag! Ik heb nu ook echt zin in een warme chocolademelk. Altijd afgevraagd of the real housewives echt een leuke serie is. Misschien toch maar een kans geven haha

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik lees dit zo ontzettend graag bij anderen! Moet em mss zelf ook maar eens doen :) Tijdens me time steek ik ook altijd veel meer tijd in haarverzorging (ik weet al wat ik straks ga doen hihi :) )

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Je heb hele leuke antwoorden gegeven. Ik vind het ook heerlijk om met een bruisbal van lush te gaan badderen :) liefs x

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik ben echt serie verslaafd. Me Time is niet geslaagd zonder minimaal twee afleveringen.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Zeer leuke tag! Vond hem eerst niet zo leuk maar u versie kan ik wel smaken!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Dafuq, hebben jullie geen Douglas in Belgie?! No! Wat vreemd zeg! Heerlijk shoppen moet gewoon kunnen bij me-time, helemaal bij Boozyshop of TheMakeUpSpot! Football kijken is ook me-time, elke zondag in de winterperiode, goddelijk.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Me-time is the best time :-). Ik hou ervan in bad te gaan liggen met een dik boek en een glas wijn. Héél ontspannend!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Leuk tag! Revenge is ook een van mijn favoriete series op dit moment. Goh, wat kan een kop warme chocolademelk toch wonderen verrichten. Ik hoop binnenkort een paar producten van Douglas in Aken te scoren.

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.