Benefit | Puff Off!

donderdag 29 januari 2015


Even de oogcontour gladstrijken met... puff off! Deze vernieuwende ooggel van Benefit is voor mij toch wel de eyecatcher van de maand. Van het moment dat ik hem zag intrigeerde hij mij, zover zelfs dat ik er over droomde. Ik moest hem dus gewoon hebben en aangezien mijn vorige ooggel zijn eind naderde kon ik er mij niet schuldig om voelen. Handig dat Benefit zo bereikbaar is nu met INNO in Hasselt (of misschien ook iets minder voor de bankrekening).PUFF OFF!

Het concept van Puff Off! is heel erg leuk bedacht: het 'strijkijzer' punt, waarmee je de gel aanbrengt en als ware weg (rimpelvrij) strijkt. 
Benefit zegt dan ook dat wallen en rimpeltjes satijnzacht en glad worden. Je kan hem als enkel verzorging aanbrengen, onder of boven je make-up . Ik breng het liefst als verzorging onder mijn make-up aan. 


Let's iron! 

Puff Off! breng je aan door zachtjes de gel eruit te knijpen, hem onder je ogen aan te brengen (te beginnen aan de binnenkant) en dan met het strijkijzer punt hem naar buiten toe uit te smeren. Als je hem boven je make-up zou aanbrengen dan skip je het uitsmeren ervan, maar verdeel je hem zachtjes met je vingertoppen. 
Ik gebruik hem ondertussen bijna twee weken en in de ochtend is de Puff Off! zeker wel verfrissend. Het strijkijzer punt voelt koel aan dus dit vind ik erg aangenaam. De gel bevat reflecterende deeltjes die voor een wakkere uitstraling zouden zorgen, enkel zie ik ze al snel niet meer terug, het is dus heel subtiel. Ook trekt de gel erg snel in wat ik zeker fijn vind. Hij is niet te voedend, net genoeg wat ik nodig heb onder mijn ogen. Mijn huid voelt er zeker gladder aan en er verdwijnt wel iets of wat van de 'puffiness', maar het is geen extreem verschil. Verwacht dus zeker geen verdwijning van de wallen als je hier zoals mij wel last van hebt. Toch vind ik Puff Off! een heel fijne verzorging. 


Prijs bij INNO: €29,65


13 opmerkingen

 1. Klinkt redelijk goed als oogverzorgingsproduct :D Zoiets heb ik nog niet en het lijk mij ook wel een leuk product om eens uit te proberen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lijkt me wel een leuk product! Dat strijkijzertje! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het ziet er geweldig uit! Vond de naam al leuk haha! De prijs is wel even slikken zeg..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh I love Benefit. Wat een prachtige producten hebben ze <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hij ziet er alleen al fantastisch uit! Ik heb een serum rollerbal van Clinique die ook heel verkoelend werkt! Ook heel erg fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik had hier toch wat meer van verwacht, ondanks dat je geen mirakels mag verwachten natuurlijk! :-)
  Het ziet er wel ontzettend cool uit, dat wel! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het ziet er alleen al super leuk uit! Lijkt me ook een fijn product.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De verpakking ziet er zo leuk uit!
  Klinkt goed :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ziet er best goed uit, alleen had misschien iets meer verwacht

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Benefit heeft altijd zo'n leuke producten hé!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik zie wel wat verschil! Lijkt me echt een heel erg fijn product, maar geen idee of ik het geld ervoor over heb, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. hmm ik zie wel wat verschil maar jij hebt het ook totaal niet nodig liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Lijikt me echt een super fijn product ! xx

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.