Liefde voor Bloggen ♥

dinsdag 27 januari 2015


Bloggen heeft toch wel een klein beetje mijn leven verandert in al die jaren. Ik kan trouwens niet geloven dat het bijna vijf jaar geleden is dat ik besloot om een blog te starten. Binnenkort wordt dat zeker nog gevierd met een winactie dus hou mijn blog in de gaten! 
De eerste jaren was ik er enkel niet zo intensief mee bezig (ook een beetje door persoonlijke redenen) dan dat ik dat de laatste twee jaar wel ben en ik heb zelfs de indruk sinds het nieuwe jaar is begonnen ik er helemaal voor ga. 
Het geeft me gewoon zoveel voldoening om artikels te maken, reacties te lezen en mailtjes te krijgen over eventuele samenwerkingen. 
De laatste weken zijn mijn bezoekersaantallen zelfs verdubbeld. Geen idee hoe ik dit klaar heb gespeeld, maar ik ben er erg blij om.
Vandaag een lijstje van alle positieve kanten van het bloggen, maar ook de mindere (ja die zijn er soms ook hoor).

ik kan elke dag bezig zijn met mijn passie voor make-up en beauty
ik leer veel lieve medebloggers kennen, al dan niet persoonlijk toch voelen sommige aan als vriendinnen
♥ het is voor mij vaak ontspanning om na een werkdag aan een artikel te beginnen
als ik mooie foto's heb kunnen maken word ik meteen gelukkig
 ik hou van winacties organiseren! Ik vind dit zelf zo leuk om andere iets te gunnen en blij te maken. Als ik kon deed ik ze veel vaker
complimentjes krijgen over je blog. Ik ben vrij onzeker van alles dus geloof me soms kan ik dit wel gebruiken
samenwerkingen met bedrijven. Niet enkel om gratis producten te krijgen (ja ik ben eerlijk, wie vind dat niet leuk?), maar ik werk dan nog meer aan mijn artikel dan anders. Misschien omdat ik allang niet meer studeer, maar ik vind zulke opdrachten wel leuk haha.
bloggen is een uitlaatklep. Bij mindere dagen kan ik door het bloggen mezelf weer opbeuren. 

De mindere kanten: 
- Bloggen vraagt meer energie dan je denkt
- Soms zijn er momenten waar je inspiratie helemaal verdwenen is. Ik heb me sinds kort ook voorgenomen dat ik mezelf dan een 'break' gun. Ik wil niet snel maar een artikel posten, het moet de moeite zijn.
- Negatieve reacties van anderen. Ik weet dat het erbij hoort. Er is niks mis met opbouwende kritiek, maar niet als je steeds wel iets vind wat je niet aanstaat.


Aan mijn medebloggers: waarom hou jij zo van bloggen? 
♥ 

28 opmerkingen

 1. Ik het helemaal met je eens! Bloggen id mijn grootste hobby en ik verveel me nooit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om te lezen! Ik kan mezelf in veel punten herkennen ja ik hou ook echt van bloggen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben het met alles over eens :D Bloggen is zo leuk om te doen :D Het is een leuke hobby, waar ik toch al veel mee heb bijgeleerd :D x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk artikel. Je hebt veel pluspunten. Bloggen is passie.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het ook heerlijk om iets helemaal uit te gaan zoeken , uit te proberen en er dan een artikel over te schrijven. Daarnaast lees ik heel graag andere blogs.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind dat je heel goed bezig bent meid! Je merkt het ook echt in je blog dat je er voor gaat en dat je er echt plezier aan beleeft. Ik lees hem met plezier(vooral dan zo de meer personal en random dingen, want zelf ben ik helemaal niet met make-up enzo bezig, ik ken er echt niks van en gebruik het ook nooit, maar soms passeren er toch wel interessante dingen zoals haarproducten en lippenbalsems en handcremes enzo, waar zelfs ik dan nog iets uit kan leren, dus keep up the good work :) ) x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. aw dank u Annelies :) vind ik echt superleuk om te lezen! Hier doe ik het voor <3

   Verwijderen
  2. You're welcome meid! De waarheid moet gezegd worden :)
   x

   Verwijderen
 7. Aaaaah ontzettend herkenbaar lijstje <3 Gelukkig wegen alle voordelen veel hoger dan de nadeken. Ga zo door met je prachtige blog <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben het helemaal eens met dit lijstje! En ik heb dat eigenlijk ook dat ondanks je elkaar niet persoonlijk kent toch best een band met elkaar hebt haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel leuk lijstje, ben het volledig met je eens. De nadelen kan ik me ook helemaal in vinden, maar gelukkig zijn er meer leuke dingen aan het bloggen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooi geschreven meid, ik herken veel punten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Aah ben het echt heel erg met je eens. Als ik een mooie foto heb gemaakt, kan ik ook intens gelukkig worden haha. liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Helemaal mee eens! Ik herken me echt in heel veel punten <3

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik ben ook echt gek op bloggen, heerlijk om te lezen herken me echt in de punten. Heerlijk om dag en nacht met beauty bezig te zijn en alles te kunnen delen.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. allemaal punten die ik ook met plezier beleef, ben onzeker vaak over dingen maar als ik hoor: Rachel wat is je blog toch leuk dan weet ik weer voor wie en wat ik het doe! het bepaald een heel deel van mijn leven en ik geniet ervan! de contacten die ik leer kennen door het bloggen, de connecties, het geld de gratis producten inderdaad dat is altijd super vooral als je een beauty freak ben en alles wil uitproberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een leuk artikel! Ik herken me er volledig in! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Dat bloggen een uitlaatklep is, is inderdaad helemaal waar! En ook ik kan niet ontkennen dat ik het leuk vind om samenwerkingen te doen hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Tof dat je blog alweer bijna vijf jaar bestaat! Een reden voor een feestje :-) Ik sluit me helemaal aan bij je lijstje!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik ben er helemaal mee eens :)
  Er is geen dag die voorbij gaat dat ik niet denk aan mijn blog & ik vind het ontzettend leuk om andere blokjes te lezen zo heb ik ook het gevoel dat ik vrienden erbij heb!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Mooie punten opgenoemd. Herken mezelf in veel zaken.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat ontzettend leuk om te lezen! Ben benieuwd naar je winactie :)

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Héél herkenbaar artikel. Ik ben stiekem verslaafd aan reacties krijgen op mijn blog. Telkens ik op mijn iPhone het Wordpress-geluidje hoor, word ik een beetje blij :-).

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ik vind het altijd wel eens leuk om stil te staan waarom je het bloggen zo leuk vindt. Nu ik de voorbije 1,5 maand druk bezig was met het studeren voor mijn examens, besefte ik des te meer hoezeer ik het bloggen miste gedurende die hele tijd! Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.