Sephora - Heated Lash Curler

woensdag 7 januari 2015Een leven zonder wimperkruller is voor mij quasi onmogelijk. Mijn wimpers krullen niet van zijn eigen, maar staan gewoon recht vooruit te wezen. Dan mag je nog lange wimpers hebben, zonder krul is het maar niks. Ook mascara helpt mij hier niet echt bij, ik moet gewoon een wimperkruller gebruiken en dat doe ik al sinds mijn zestiende ongeveer. Ik heb er al heel wat versleten en ondertussen mijn favoriet gevonden (shiseido!). Toch sta ik altijd wel open om iets nieuws te proberen. Een verwarmde wimper krultang zeg je?SEPHORA - Heated Lash Curler

Ik moet bekennen dat ik deze al erg lang bezit, maar nooit echt veel mee gedaan heb. Dat gebeurt nu eenmaal als je collectie meer en meer uitbreid. 
Deze keer heb ik de tijd genomen om hem te gebruiken. Wie weet heb ik al die tijd wel zonder deze geweldige tool moeten leven. 


De Heated lash curler werkt op een AAA batterij. Nadat je hem hebt aangezet moet je een minuutje wachten tot hij warm is. Hij wordt inderdaad warm, maar stel je ook niet de hitte van bevoorbeeld een stijltang voor. Dat lijkt me ook niet zo lief voor je wimpers. 
Hij belooft trouwens ook je wimpers niet te verbranden of te beschadigen.


Als de wimperkruller warm is ga je net zoals mascara over je wimpers, maar dan een stuk trager en je duwt je wimpers naar boven om zo een krul te creeëren. Zonder Heated Lash Curler - mét Heated Lash Curler- en met mascara

Het heeft even geduurd vooraleer ik er een krul in kreeg, ik had verwacht dat dit sneller zou gaan. Ook is de krul minder indrukwekkend als gehoopt. Toch vind ik het resultaat erg mooi geworden en blijft deze krul een hele dag goed zitten. 
Heb ik deze echt nodig? Dan zeg ik eerder nee, want met mijn wimperkruller gaat het sneller en krijg ik de krul even goed. Misschien blijft de krul wel net iets beter zitten met de Heated Lash Curler al hangt dit soms ook van mascara af. Krul jij vaak je wimpers? 

18 opmerkingen

 1. Ik krul mijn wimpers nooit, maar ziet er goed uit. Ik weet alleen niet of ik met zo een ding kan werken haha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er erg goed uit moet ik zeggen! Lijkt me wel lastig werken..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Subtiel resultaat, maar het geeft toch iets extra's! Je wimpers zelf vind ik sowieso al erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het resultaat ziet er goed uit! Zelf lijkt het me meer gedoe dan dat het echt toegevoegde waarde geeft!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik krul bijna nooit mijn wimpers omdat ik vaak het gevoel heb dat het niet werkt, misschien niet het juiste merk (Hema). Ik vind het effect mooi bij je maar als het niet heel veel verschilt met een gewone dan zo ik deze sneller laten liggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er goed uit! Ik ben 's ochtends eigenlijk gewoon te lui om mijn wimpers te krullen..

  BeantwoordenVerwijderen
 7. het resultaat is erg mooi, maar het lijkt mij nogal veel gedoe 's ochtends :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Verrassend goed resultaat. Maar heb dezelfde mening als jou, ik wil zo'n hassle juist liefst vermijden als het snel moet gaan in de ochtend.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoeveel heb je er voor betaald? Volgens mij is een wimperkruller toch net handiger.

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Een wimperkruller gebruik ik eigenlijk amper omdat ik nooit veel verschil zie. Ik heb zo'n verwarmde wimperkruller ooit eens tijdens een workshop gebruikt (geen idee meer welk merk het was) en die werkte wel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een bijzonder item! Had hier echt nog nooit van gehoord. Ik gebruik zelf altijd een wimpertang.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Jammer dat hij net niet dat tikkeltje extra doet! Spijtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. jammer dat het niet aan zn plus punten doet helaas meid, alvast een goed weekend! x

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een grappig ding. Jammer dat hij toch niet helemaal bevalt! x

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik vind het effect erg mooi, fijn ook dat de krul lang blijft zitten! Dat is bij mij nooit het geval met een gewone wimperkruller... x

  BeantwoordenVerwijderen
 16. hmz, het is me nu toch ook al vaak aangeraden door visagisten, mijn wimpers zakken ook heeel snel uit

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik gebruik een normale kruller en na het zien van dit ben ik niet echt snel van plan om dit te veranderen.. Ik vind het ook gewoon veel te eng haha!

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.