The Body Shop - Wild Argan Oil Handcrème

zaterdag 17 januari 2015


Ik moet bekennen dat ik toch wel een sucker voor handcrèmes ben. Overal slingert er wel eentje rond, wat op zich niet slecht is, want zo krijgen mijn handen de nodige verzorging! Tijdens de solden ging ik even langs The Body Shop, maar in tegenstelling tot mij te beperken tussen de afgeprijsde producten trok me de Wild Argan Oil lijn erg aan. Na even de geur goed te keuren ging de handcrème richting kassa. 


WILD ARGAN OIL 

De Wild Argan Oil collectie is nog vrij nieuw bij TBS. Ik ben verzot op producten die arganolie bevatten, want dit staat voor mij toch wel gelijk aan ultieme zachtheid met veel verzorgende factoren. 
De handcrèmes van TBS lijken heel sterk (om maar niet te zeggen exact) op die van L'Occitane, al komen er wel meerdere merken met deze verpakking af. Niet dat ik dit erg vind, ik vind de verpakking leuk, maar je kan je wel eens vergissen dan.

GEUR

Araganolie heeft op zich niet echt een geur, maar de Wild Argan Oil handcrème ruikt heel erg lekker. Ik kan hem als een zoete notengeur omschrijven, al merk ik wel dat de handcrème sterk geparfumeerd is. Het is maar als je dit graag hebt of niet of misschien er zelfs gevoelig voor bent. Voor mij is dit niet echt storend, want ik hou ervan om goed te ruiken. RESULTAAT 

De crème heeft een gel textuur, waardoor je maar weinig nodig hebt om je handen te verzorgen. Hij trekt ook vrij snel in, wat ik zeker positief vind! Niets zo vervelend als plakkerige handen, waarbij je genoodzaakt bent niets aan te raken.  
Mijn handen zijn in ieder geval superzacht en blijven gevoed achter! Hij moet zeker niet onderdoen voor mijn favoriete L'Occitane handcrèmes. 

Prijs: €5,50

9 opmerkingen

 1. De substantie ziet er heerlijk uit! Klinkt als een prima handcreme!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze handcrème kende ik nog niet maar hij lijkt me erg fijn!
  http://www.bloglovin.com/blogs/4balou-13049789

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij lijkt me erg fijn! De verpakking ziet er goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kon deze ook niet weerstaan, want tegen een heel fijne handcrème met een lekker geurtje, daar kan je gewoon geen neen tegen zeggen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt als een heerlijke handcrème! Ik vind de Wild Argan lijn van The Body Shop helemaal geweldig en de body lotion vliegt er door bij mij! :-) Ik heb enkel een Glazed Apple handcrème van hen, en die maakt me zeker benieuwd naar meer! Ik weet welke handcrème ik als volgende koop! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben ook gek op handcrème! Heb inmiddels een uitgebreide collectie. Nu ben ik wel erg benieuwd naar deze! Gauw eens in TBS kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Klinkt als een fijne handcrėme :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Klinkt goed. Eerst maar eens die gigantische collectie die ik nog heb opgebruiken...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ben altijd heel erg tevreden over de handcreme's van the body shop. Vooral die met Hennep is heerlijk voor de winter. Dikke structuur en trekt snel in. Deze ken ik nog niet, wanneer mijn handcreme op is ga ik hem zeker even proberen :)

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.