Kruidvat - Smooth Calming Gezichtsmasker

woensdag 14 januari 2015


Ze zeggen dat enthousiasme aanstekelijk werkt en niets is minder waar. Mascha van Beautygloss schreef een tijd terug over de gezichtsmaskers van Kruidvat, waaronder deze topper tussenzat. Nu ik de laatste weken last heb van wat droge plekjes in mijn gezicht wou ik dit masker een kans geven en nam hem dus vorige week mee naar huis na een klein shoptripje. 


SMOOTH CALMING

Ik lijk wel iets te hebben met macadamia noten de laatste tijd, (check mijn artikel van de Aussie shampoo) want dit masker bevat naast jojoba olie en shea butter, macadamia olie. Dit kan mijn huid alleen maar deugd doen in de winter denk ik dan, want dit zijn toch wel erg voedende bestanddelen. 
Het masker belooft dan ook te beschermen tegen uitdroging, maar daarnaast kalmeert hij je huid en vermindert hij roodheden. De vitamine E die ook aanwezig is gaat dan weer vroegtijdige huidveroudering tegen. Dit kan toch niet slecht zijn! GEBRUIKSAANWIJZING

Zoals de meeste maskers breng je het aan nadat je gezicht gereinigd is. Gebied rond de ogen en lippen vermijden en zo'n 15-20 tal minuten laten inwerken. 
Daarna met lauw water grondig afspoelen. 

RESULTAAT

Ik gebruikte dit masker voor een keer niet 's avonds, maar 's morgens voordat ik me opmaakte. Een dunne laag is meer als genoeg en daardoor kan ik toch wel 2x met een zakje doen. Je hebt er zowiezo twee dus dat wilt zeggen dat ik 4x plezier ervan heb! 
Dit masker wordt stilaan door mijn huid opgezogen. Het droogt wat op tegen het einde, maar is weer makkelijk te verwijderen. De geur vind ik trouwens niet zo bijzonder, niet dat hij slecht ruikt, maar ik kan de geur ook niet direct plaatsen. 
Het eerste moment voelt mijn huid lekker zacht aan en heb ik een healthy glow. Iets wat wel meerdere maskers doen, alleen blijft dit dagen nadien nog zo! Ik vind dat de werking van een masker snel mijn huid weer verlaat, maar niet bij deze. 

+ mijn make-up kon ik moeiteloos aanbrengen
+ droge plekken verdwijnen en maken plaats voor een gevoede huid
+ mijn huid ziet er gezonder uit (healthy glow ftw!)
+ ik spot ook een iets egalere huid
+ de werking blijft verschillende dagen aanhouden

Niets dan lovende woorden voor dit masker dus! Als jij last hebt van een droge huid dan raad ik je deze zeker aan. En voor de prijs van €0,99 is dit zeker een winner! 


♥ 

10 opmerkingen

 1. Een mooi resultaat voor maar 99 cent, wat wil je nog meer!
  XOXO esmee

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt als een heel fijn maskertje! Wat een goed idee trouwens om een masker voor je make-up aan te brengen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lijkt me een fijn masker en hartstikke budgetproof! Ik ga deze ook snel uitproberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat klinkt veelbelovend en dat voor maar 99 cent!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt erg goed, deze ga ik ook eens proberen :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik weet al wat kopen volgende keer ik bij de Kruidvat ben :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Klinkt goed, ik heb last van droge huid. Dat wordt dus proberen!

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Lijkt me een echte topper dit masker en dat voor maar luttele 0,99 cent :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Lijkt me fijn! Ik zelf gebruik altijd freeman maskers uit tubes, maar ik zou deze ook wel willen overwegen een keer te proberen.

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.