Rituals | Yin Calming Bed & Body Mist

maandag 19 januari 2015


Mijn avondritueel is voor mij erg belangrijk geworden de laatste jaren. Ik ben al niet 's werelds beste slaper dus ik doe er alles aan om het mij zo ontspannen mogelijk te maken. Als er teveel licht in de kamer is dan komt mijn slaapmasker to the rescue, droge lippen ban ik met elke avond lippenbalsem te smeren en dit geldt ook voor mijn handen die verwent worden met een handcrème. Maar dat is niet alles naast dat ik ook nog eens een voorraad aan oordopjes heb, hou ik ervan om een kalmerende kussenspray te gebruiken. Het is ondertussen mijn tweede fles geworden en aangezien ik er nog niet eerder een review overschreef stel ik je vandaag mijn favoriet Rituals product voor! RITUALS YIN  Calming Bed & Body Mist 

De producten van Rituals staan bij mij gelijk aan ontspanning, ze hebben heerlijke body butters, douche foams, kaarsen... die allemaal een unieke zachte geur hebben waarvan je meteen kan wegdromen. 
Ik ben vooral gek op hun Tao collectie, waaronder deze Bed & Body Mist bijhoort. 


Deze bedspray die witte lotus en Yi Yi Ren bevat is niet voor niets een bestseller van Rituals. Ik kan er nog maar heel moeilijk zonder. Op mijn nachtkastje staat ook nog een lavendelspray, maar deze geeft me veel minder het gevoel die ik bij Yin krijg. Hij heeft zo'n heerlijk, zachte ontspannen geur die het aangenaam maakt om in bed te kruipen. 


WERKING
Ik spray meestal twee of drie keer over mijn kussens heen wat ik genoeg vind. De geur blijft erg lang hangen, maar is zeker niet storend. Het zit misschien tussen mijn oren, maar toch lijkt het alsof ik beter slaap met deze geur. De geur maakt me gewoon automatisch ontspannen. 
Wat kan ik nog zeggen? Als jij een moeilijke slaper bent door vooral zo'n piekeraar als mij te zijn, dan kan je deze spray zeker eens proberen! Voor 50ml kost Yin Calming Bed & Body Mist €16,50. 

19 opmerkingen

 1. Deze spray is idd niet voor niets een Rituals-bestseller. Topproduct! En hier zit nog zo'n piekeraar-voor-het-slapengaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze spray kende ik nog niet en de geur ook niet. Wat fijn om te horen dat je er zo enthousiast over bent.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb gelukkig nooit zo een last met in slaap vallen, maar dit product lijkt mij wel een hele fijne en kalmerende toevoeging!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze spray ken ik niet, maar het klinkt superfijn! Heerlijk als je daardoor ook beter kan slapen, lijkt me. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben heel erg benieuwd naar de geur en de spray!! Ik ben ook altijd aan het piekeren voordat ik ga slapen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Kende deze spray nog niet! Handig voor mij, want ik val heel moeilijk in slaap!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fijn geurtje is dit!

  http://www.bloglovin.com/blogs/4balou-13049789

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb al vaker fijne reviews gelezen over dit product en het lijkt mij ook heel erg fijn. Binnenkort maar eens een bezoekje aan Rituals brengen :) liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dit product wil ik zó graag proberen! De geur lijkt mij heerlijk kalmerend!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Deze lijkt me erg fijn! Mijn tante heeft die ook als het goed is! Hij ruikt echt lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Klinkt als een fijn product! Ik slaap gelukkig eigenlijk altijd snel en goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik ben hier zo'n fan van! Heb al zeker 5 flesjes opgemaakt! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Deze geur is zo heerlijk! Ik ben ook al bezig aan mijn tweede flesje. <3 Ik draag 'm ook weleens als parfum, voor de dagen dat ik graag een licht, fris en ontspannend geurtje om me heen heb.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik ben echt een ontzettend slechte inslaper en pieker ook heel veel! :-)
  Misschien moet ik deze dan maar eens gebruiken! :-) Ik wil het ook altijd zo donker mogelijk en gebruik handcrème en lippenbalsem voor ik ga slapen... Misschien is dit nog mijn enige ontbrekende product?! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Oh deze kende ik ook nog niet, nochtans ook hele slechte slaper. Van dat mintgroen word ik al op slag ontspannen.

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.