Mini Action Shoplog

zondag 4 januari 2015


Af en toe ga ik de Action een bezoekje brengen. Iedereen zal het wel met me eens zijn dat je hier hele leuke en erg betaalbare spulletjes kan kopen. Ook al moest ik niet echt iets hebben, met lege handen kom je er nooit buiten.
Boekensteun (€2,99)
Mijn beauty boeken lagen er eigenlijk maar op een hoopje bij. Gelukkig is hier nu verandering in gekomen! Ik vond deze boekensteun er meteen leuk uitzien. Je hebt hem in de letters Love en Home. Hij past ook nog eens mooi op mijn legplank en met de rest van mijn interieur!


Foto dienblad (€1,99)
Ik weet nog niet heel zeker waarvoor ik deze ga gebruiken. Ik vind zulke dienbladen er altijd leuk uitzien. Deze leek me handig voor op de salontafel zodat je er je glas op kan zetten ofzo. Je kan er trouwens ook nog een foto in plaatsen, maar voorlopig vind ik Love Joy & Happiness wel mooi zo. 


Hart dienblad (€1,49)
Een extra dienblad om kaarsen op te zetten. Deze is voor in de slaapkamer. 


iPhone 4s cover case (€2,49)
Ik wou al een tijdje een nieuwe cover voor mijn iPhone en ik ging voor deze bookcase. Hij is niet erg speciaal, maar wel roze en hij zorgt voor extra bescherming. Er zitten ook enkele vakjes in dus als je naar een feestje moet is hij wel erg handig om hem ook als portefuille te gebruiken. Ga jij vaak naar de Action?

16 opmerkingen

 1. Aaah! Die boekensteun is ge-wel-dig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Af en toe kom ik bij de action. Ik heb daar mee dezelfde ervaring als met de Primark. Ik kom nooit wat leuks tegen en als ik dan bij andere kijk wat ze hebben gekocht bij een van die winkels zijn het altijd hele leuke dingen. Leuke dingen heb je gekocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah vind je boekensteun echt super leuk! X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is weer een tijdje geleden dat ik er was maar door je shoplog zou ik meteen willen vertrekken! Toffe spulletjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die boekensteun vind ik heel mooi en handig. Ik kom niet zo vaak bij de Action. De winkel zit juist rechtover ons huis ,dus ik ga eens meer gaan :D x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke spulletjes heb je gekocht bij de Action! Dat fotodienblad is echt heel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fijne spulletjes altijd bij de Action, en dat voor zo weinig geld. Ik vind de dienbladen erg leuk! Zelf heb ik er ook eentje met kaarsen en andere leuke dingetjes erop! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je hebt echt super leuke spullen gehaald :D Ik ben echt gek op de Action, kan me nooit inhouden haha

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh, dat van die iPhone 4-hoes moet ik eens zeggen tegen mijn moeder. Zij is op zoek naar een nieuwe voor de hare, maar vindt er geen ...

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik kom ook altijd met een heleboel interieurspullen buiten bij de Action, haha! Ze hebben er zoveel leuk spullen! Die boekensteunen heb ik ook, maar dan met 'Home'. Leuk he? Zo'n dienbladen vind ik ook super! En je telefoonhoesje is ook leuk, en dat voor zo'n prijsje!

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.