Inglot - Nail Enamel 806

zaterdag 24 januari 2015


Dat ik compleet weg ben van Inglot oogschaduws is al lang geweten. Voor mij behoren deze tot één van de beste ooit. Al is mijn Inglot kennis tot hier beperkt. Naast een pigment en Duraline weet ik bitter weinig over de rest van hun assortiment. Toen ik twee weken geleden in de Inglot store in Hasselt was heb ik wel wat meer de tijd genomen om alles eens van dichterbij te zien. De nieuwe HD foundation is er bijvoorbeed al eentje die me heel belovend lijkt en ook de nieuwe matte lipsticks zagen er geweldig uit. 
In mijn mini goodiebag die ik had gekregen zat een nagellak. Ideaal moment om mijn Inglot kennis uit te breiden! KLASSIEK ROOD

Deze Inglot Nail Enamel in de nr.806 is een klassieke rode kleur. Kijk daar kan je nooit mis mee gaan! Zoals je misschien al weet ben ik op dit moment weer helemaal into rode nagels en hoe donkerder hoe liever. Maar een klassieker hoort nu ook eenmaal in mijn collectie. 


De nagellak flesjes van Inglot zien er vrij basic uit wat op zich zeker niet verkeerd is. Het borsteltje is vrij smal wat voor mij iets breder mocht zijn. Het is natuurlijk maar wat jij fijn vind werken, maar met een breder borsteltje ben je natuurlijk sneller klaar. 


Wat me meteen opviel: de nagellak is heel dun en vloeibaar. Hierdoor droogt je nagellak wel in één, twee, drie, maar hij is er wel transparant door. Ik heb drie laagjes aangebracht voordat ik het gewenste effect had. Niet meteen iets waar ik van hou, want ik heb zo al weinig geduld met nagellak. 
Ok, zolang hij dan maar goed blijft zitten zeker? I'm sorry to say, maar ik had al stukken (chip-alert!) na enkele uren. Bummer, ik had toch wel meer verwacht van deze nagellak. 
Ik moet dus kritisch zijn: mooie kleur, droogt snel, maar daar blijft het ook bij. 

Ben jij al bekend met de nagellak van Inglot? 


Prijs Inglot Nail Enamel: €913 opmerkingen

 1. Wat jammer dat die niet goed blijft zitten, het is namelijk wel een heel mooi rood kleurtje! Ik heb zelf geen nagellakken van Inglot, maar wie weet ga ik ze ooit aan mijn stash toevoegen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat jammer van de chips, echt een bummer! Maar de kleur is wel prachtig! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah wat jammer dat hij niet zo goed blijft zitten :( De kleur is wel prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ahh, wat balen van de kwaliteit! Ik vind de kleur heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Balen! Kleur ziet er wel goed uit X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hmm jammer dat hij zo slecht dekt. Ik heb er zelf te weinig geduld voor vrees ik haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat jammer, en zeker ook voor die prijs. Ik heb ooit wel een Inglot lakje gekocht en die kwaliteit vond ik eigenlijk wel goed... Misschien toch eens een ander kleurtje proberen? :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooi kleurtje, maar het is echt zonde. Hier had ik zoveel meer van verwacht.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat jammer dat deze nagellak tegenviel! Wel mooi kleurtje

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Super mooi kleur! Enkel spijtig van de houdbaarheid. Zelf heb ik een roos van Inglot liggen maar moet het nog testen! Ben benieuwd of ik daar meer succes mee ga hebben xx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooie kleur, alleen jammer van de houdbaarheid :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooie kleur, maar ik vind het wel jammer dat hij niet dekt en niet lang blijft zitten ...

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.