Happy 2015! Mijn blog voornemens

donderdag 1 januari 2015


Gelukkig nieuwjaar allemaal! Hopelijk hebben jullie goed gevierd en niet teveel last van een kater. Ik heb het redelijk rustig gehouden, ik was zelf zo moe dat ik bang was om middernacht nog niet te halen. Iets daarna kroop ik dan ook al mijn bed in. Een nachtmens zal ik nooit worden.
Vandaag hou ik een make-up loos dagje en ga ik nog wat series en blogs af, want ik sta serieus wat achter! Ik ga ook wat nieuwe blogplannen maken, goede voornemens heb ik in ieder geval al:


 • Met een schema werken! Iets wat ik in 2014 wel al vaker deed, maar dan vergat ik het iets later weer. Het lijkt me toch wel makkelijker om ook wat meer vooruit te werken. Als ik dan al eens een mindere dag heb is dat niet zo erg. 
 • Meer met fotografie bezig zijn. Ik wil heel graag mijn product foto's een niveau hoger krijgen, want ik vind dit zelf meteen een stuk aantrekkelijker. Ik heb een nieuwe spiegelreflexcamera en denk dat dit wel moet lukken als ik mijn creativiteit dan ook nog naar boven haal. 
 • Veel video's maken! Ik ben net begonnen met mijn YouTube kanaal en ga proberen om regelmatig een video te plaatsen. Ik hoop op één keer per week om te beginnen. Er kruipt veel meer tijd in als je zou denken dat heb ik ondertussen al door. Vloggen staat ook nog op mijn lijstje!
 • Vaste rubrieken die wekelijks zouden terugkomen. Ik ben hier nog niet zo uit, maar dit zou ik in mijn schema moeten opmaken. Zoals ik bijvoorbeeld elke zondag een video zou plaatsen...
 • Mij minder druk maken over bezoekersaantallen en volgers. Waarschijnlijk heeft elke blogger hier wel last van. Soms heb je weken dat het goed gaat en je veel volgers bijkrijgt en de andere weken verlies je deze en daalt het bezoekersaantal. Het helpt toch niet om mij er zorgen over te maken dus: let it go.
 • Er helemaal voor gaan! Ik wil dat dit jaar mijn artikels verbeteren samen met de foto's en ga hier ook keihard voor werken. Ik heb dan liever dat er een dag geen artikel online staat dan eentje waar ik niet honderd procent tevreden over ben. 
 • Samenwerken met andere bloggers. Dit heb ik nog niet eerder gedaan en het lijkt me superleuk om te doen. 
Wat zijn jou voornemens voor dit jaar? 
12 opmerkingen

 1. Ik wens je een gelukkig nieuw jaar! Wat een super leuke blog voornemens! Je hebt een aantal doelen die ik ook graag wil behalen! Fotografie en samen werken met andere bloggers voornamelijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een onwijs leuke doelen. Ik ben benieuwd naar je doel om meer met fotografie te werken. Heel gaaf om mooie foto's te kunnen maken =)

  http://www.bloglovin.com/blog/13049789

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke doelen, veel succes! Happy New Year!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Happy Newyear! Leuke voornemens, ik kan me er zelf ook in terugvinden, veel succes ermee ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heb een vrij rustige nacht gehad en dus niet te veel last van katers. Ik kan me helemaal vinden in jouw doelen, vooral dat beter plannen want daar liep het bij mij wel al eens mis. Alvast een heel fijn 2015!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heerlijke doelen! Moet vast lukken. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ohh wat een herkenbare dingen zeg .. Ik kan me ook zo druk maken om bezoekersaantallen.. Moét er elke dag naar kijken en word er niet erg vaak happy van haha. Samenwerken en meer videos maken staan ook op mijn lijstje. Gelukkig nieuwjaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Voornemens helpen echt zo vind ik! Succes en ik hoop dat je je blog voornemens eind dit jaar hebt gehaald! En vergeet niet om plezier in het bloggen te hebben, want met plezier dingen doen kom je nergens!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Happy New Year! Oh en over die bezoekersaantallen komt mij ook bekend voor, haha! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke voornemens! Heel veel succes en nog een fijn 2015! X :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. gelukkig nieuwjaar.! ♥ je hebt een lijst met mooie voornemens gemaakt xx

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.