Estée Lauder - Idealist Even Skintone Illuminator

maandag 21 juli 2014Ik begin een lichtelijke obsessie te krijgen voor Estée Lauder denk ik. Alles wat ik er tot nu toe van heb geprobeerd komt meteen bij mijn favorieten terecht. Ook het Idealist serum. Nu begrijp ik heel de heisa hierover na iets meer dan een maand te gebruiken. 


De Even Skintone Illuminator is een serum die zoals hij al zegt je huid egaal maakt. Hij vermindert roodheid, acné en pigmentvlekken en zorgt ervoor dat je huid er terug stralend uitziet.
Eerlijk gezegd had ik niet meteen extreem hoge verwachtingen. Na enkele dagen te gebruiken dacht ik ok, hij doet mijn huid stralen door de reflecterende deeltjes die erin zitten, maar ook niet meer dan dat. Tot enkele weken geleden ik toch een verschil begon te merken in mijn huid. 


De laatste jaren moet ik verschrikkelijk hard opletten met pigmentvlekken. Met enkele sproetjes kan ik nog leven, maar als ze op plaatsen opduiken waar het niet hoort ben ik niet zo blij. Sinds ik dit serum gebruik viel me ineens op dat mijn pigmentvlekken veel minder zichtbaar zijn geworden, zodat mijn huid er, inderdaad, egaler uitziet. De healthy glow die hij je huid geeft vind ik heel mooi onder mijn foundation. Moeilijk om op foto te zetten jammer genoeg, maar je merkt het verschil wel op in het echt.

Je kan al raden dat ik hier super tevreden over ben! Erg fijn serum is dit die ook doet wat hij belooft.


Ik kocht hem samen met de DayWear dagcrème, wat voor mij het perfecte duo is op dit moment ♥

De prijs is wel een klein minpuntje, want je betaalt voor dit serum €62,05 bij Ici Paris Xl. Al kan je altijd afwachten tot er een actie komt waar je hem dan goedkoper mee kan scoren!

10 opmerkingen

 1. Ik heb hier een luxe sample van en eindelijk weet ik nu waar die voor te gebruiken is, dankjewel :-) x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn dat het de vorming van pigmentatie tegengaat! De prijs houd mij wel een beetje tegen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind dit de beste serum EVER! Maar inderdaad helaas.. hij is echt wel duur!
  Eefje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik heb deze ook nog ergens staan, nog niet helemaal opgemaakt, toch maar eens terug bovenhalen want ik was er voordien ook wel echt tevreden van!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit klinkt allemaal zo goed! Wanneer ik geen student meer ben, wil ik me ook graag van die high-end producten aanschaffen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Klinkt goed! Ik vind estee lauder erg fijne producten hebben

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Klinkt heel goed! Ik werk momenteel bij Estée Lauder dus eigenlijk zou ik ook eens voor hun gezichtsverzorging moeten gaan, dit lijkt me al een goed begin ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het regent echt goede commentaren wanneer het om Estée Lauder gaat, dus ik ben er erg nieuwsgierig naar. Moest ik geen studentje zijn, holde ik nu al naar Ici Paris XL!

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.