London Shopping Haul | Liberty, Space NK, Lush, Victoria's Secret, ...

zaterdag 31 december 2016


Het viel misschien niet heel erg op, maar de laatste maanden heb ik bitter weinig make-up gekocht. De reden hiervoor was een tripje naar Londen. London is een serieuze shopwalhalla, een beetje overweldigend in het begin als je er net als mij jaren niet geweest was. Het was dan ook niet moeilijk om een wishlist te maken en me te laten verleiden door heel wat moois. Vandaag is het zover en laat ik je zien wat ik er allemaal gekocht heb. 


Ik heb zowel een video als artikel van mijn Londen haul gemaakt, omdat ik weet dat sommige van jullie een artikel makkelijker vinden om door te lezen. 


Bij Debenhams gingen we meteen richting de Kat Von D make-up stand. Ik nam er onder meer het Metal Matte palette mee. Het palette is énorm en bevat 13 matte en 9 metallic kleuren. Ook de Everlasting Liquid Lipstick in de kleur Double Dare ging mee nadat de verkoopster me overtuigde van de kleur. Aan concealer geen gebrek meer nu ik naast de Lock It concealer ook die van Collection in mijn bezit heb. Deze laatste kocht ik bij Boots. 

Een bezoekje aan Space NK leverde me de Sheer Glow foundation van NARS op. Mijn eerste NARS aankoop dus je kan je voorstellen hoe dat moet voelen! 
Bij Liberty werd ik een beetje overdonderd door het Ambient Lighting Edit - Surreal Light palette van Hourglass. Ik was niet van plan hem mee te nemen, maar hoe mooi is de verpakking en nog beter: hoe mooi is de inhoud wel niet? Hij bevat twee blushes, een bronzer, highlighter en poeder. 

MAC bracht onlangs de Shadescents uit. Een collectie van zes geuren die geïnspireerd zijn door hun zes iconische lipsticks waaronder Velvet Teddy. Omdat ik vroeg of laat Velvet Teddy in mijn collectie wou hebben ging ik er in Londen naar op zoek en kon hem nog bemachtigen. De geur die bij Velvet Teddy hoort vond ik net wat minder.  


Ook al had ik geen nieuwe haarborstel nodig ik wou heel graag de Mason Pearson dupe meenemen. De Denman haarborstel is niet erg groot, maar lijkt me fijn! 
Huda Beauty heb ik door Steffi leren kennen. Mij krijg je snel mee enthousiast en aangezien ik haar valse wimpers vaak voorbij zie komen besloot ik deze te proberen. 
Uit de Bold Metals Collection van RT nam ik de Mircale Diamond Sponge mee. Nee, niet enkel omwille van de marmer print, hij lijkt me net wat handiger om concealer mee aan te brengen. 
Haarproducten uittesten vind ik heerlijk en omdat ik veel droogshampoos verslijt trok deze van Colab door model/blogger Ruth Crilly mijn aandacht. 
2016 was het jaar van de glow en in 2017 gaan we dat zeker verder zetten. Een cult product is dan ook de Glow Tonic van Pixi. Ik kan niet wachten om hem te proberen! 


Ik heb me nog ingehouden wat betreft chocolade en heel veel ander lekkers. Misschien hield ik de feestdagen in mijn achterhoofd en wist ik dat het geen goed idee zou zijn zo een suiker overdosis. 
De Boost repen moesten zeker mee, want daar kosten ze natuurlijk niet zoveel. Als je ze nog niet kent moet je ze zeker eens kopen als je ze tegenkomt! Best candybar ever! 
Bij Primark kocht ik deze Dark Chocolate Coated Coconut Chips en ik nam ook nog chocolade poeder (gelukkig niet té zoet) en Snow Bites van Cadbury mee. 


De grootste Lush store ligt in Oxford Street en telt wel liefst drie verdiepingen. Waarvan twee vol met Lush goodies en eentje met een Lush Spa! Klinkt hemels! 
Buiten de Sugar Plum Fairy lipscrub nam ik enkel producten mee die je bij ons niet kan krijgen en dus Oxford Street Exclusives zijn. Daarbij hoorde de Yoga Bath Bomb, Monsieur Gusthave Bath Melt, Snowie Bubble Bar en een mini Twilight Shower Gel


Hoog op mijn lijstje stonden de acryl lades van Muji. Ik heb ze al helemaal ingedeeld met heel wat (liquid) liptsicks en pigmenten. 
Victoria's Secret mocht ook niet ontbreken. Het enige wat ik echt nodig had was een nieuwe sportbroek en deze heb ik dan ook meegenomen. 


Naar wat ben jij het meest benieuwd? Reviews volgen ongetwijfeld! 

4 opmerkingen

  1. Oeh, ik ben jaloers, prachtige spulletjes en ik kan niet wachten op de reviews!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een heerlijke koopjes, Twilight is zo lekker hé!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een speciale foundation spons, gekke vorm! Ben benieuwd. Velvet Teddy is een kleur die ik zelf ook nog graag wil. En inderdaad, mooie huls. Ik kan LUSH geuren ook niet altijd goed analyseren, hoor, ik weet meestal gewoon dat het lekker ruikt, haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wow je hebt goed geshopt! Ik ben nog steeds heel blij met het Hourglass palette, de NARS Sheer Glow (al is 'ie net op, snik) en de Pixi Glow Tonic, dus je zal er geen spijt van krijgen! Ben trouwens heel benieuwd naar je reviews van de Kat Von D spulletjes, zalig dat die nu ook eindelijk dichter bij huis verkrijgbaar zijn :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.