Lush | Sleepy Bodylotion

dinsdag 13 december 2016


Het is niet meer lang voordat ik de mega Lush Store in Oxford Street onveilig kan maken. Ik ben razend benieuwd wat ze er allemaal gaan hebben en met wat voor goodies ik er de deur uit ga. Ondertussen geniet ik nog van enkele kerstproducten zoals de Sleepy bodylotion. Een nieuwkomer die voor mij in het vaste assortiment zou mogen zitten! 


De geur van Sleepy helpt je een handje naar dromenland. Hij werkt rustgevend door de geur van lavendel, tonka absolue en haver. Amandelen, Fair Trade cacaoboter en jojoba-olie zorgen dan weer voor een zachte en intensieve verzorging. 

Niet enkel is deze bodylotion pastel paars hij bevat ook Snowflake glanspoeder voor wat extra magie. Na het aanbrengen heb ik heel wat kleine glitters op mijn huid die me meteen party proof maken. Niet verkeerd voor in de maand december! 

Voor mij het meest belangrijke van deze bodylotion is de geur. De geur kwam mij zo bekend voor van een ander Lush product, maar het schoot me niet meteen te binnen welk. Best wel erg, aangezien het één van mijn favoriete bath bombs 'Twilight' is. Moest je bekend zijn met deze geur zal je me wel gelijk geven dat hij zalig ruikt. Het is geen overheersende lavendel geur, maar in combinatie met de tonka absolue ruikt hij zowel zoet als bloemig. 
Een geur die ik in de avond maar al te graag aanbreng. Ik hou van ontspannende geuren en gebruik ze ook vaak net voor het slapen gaan. 
Niet geheel onbelangrijk: als bodylotion werkt hij ook erg fijn. Hij trekt niet zo snel in, maar is wel erg voedend wat ik kan appreciëren in de winter! 

Ik ben voor de kleine pot gegaan, omdat ik eigenlijk nog heel wat bodybutters/lotions heb staan en niet wou dat hij slecht zou worden. Toch zag ik bij de houdbaarheidsdatum staan dat hij langer dan een jaar goed blijft. Had ik die grote pot dan toch maar mee genomen... 


Prijs: €10,95 / 95gr9 opmerkingen

 1. Ik smeer me altijd 's avonds in dus als een body lotion niet heel snel intrekt vind ik dat nog niet zo een probleem. Als hij maar goed voedt! En dat doet deze dus, so yay.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze wil ik wel eens proberen. Ga ik onthouden voor als ik nog eens bij Lush kom

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oeh de kleur staat mij al erg aan, ziet er goed uit <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Altijd een goed teken als je een grote pot had gewild ;) Hij klinkt heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er goed uit zeg!! Ik ga deze ook een keertje proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik wil deze zo graag een keer proberen! Hij klinkt heerlijk en ziet er ook zo uit. Ik kan niet wachten om deze een keertje te proberen! Malou x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De geur is zooo ontspannend hè! Van mij mag hij ook in het vaste assortiment hoor 😉

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dit klinkt goed! Ik hou van bodylotion die zoet is en wat leuk dat die glitters afgeeft! Perfect voor deze maand. X - https://esseremoda.nl/enjoy-your-stay-at-citizenm-rotterdam-hotel/

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Prachtige foto's, en ja Sleepy heeft inderdaad de geur van Twilight! Heerlijk, één van mijn favoriete douchegels van Lush. En wat leuk dat je naar Oxford Street gaat, ik ben zó jaloers :D

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.