MAC x MARIAH CAREY | MCizzle Lipstick

zondag 18 december 2016


Lang geleden dat ik nog eens uitkeek naar een MAC collectie/collab. De Nutcracker kerstcollectie van dit jaar kon me iets minder bekoren, maar de samenwerking met Mariah Carey daarentegen heeft toch wel de show gestolen. Dus daar stond ik dan gisteren om 10 voor 10 aan de MAC store in Hasselt samen met nog enkele die-hards die online waarschijnlijk geen succes hadden toen de collectie uitkwam. Ik had maar één item op de wishlist staan en toeval of niet, ik scoorde net het laatste exemplaar. 


Ik ga niet zeggen dat ik een echte Mariah Carey fan ben. Jaarlijks staat ze wel op mijn playlist met All I want for Christmas en als ik even diep ga graven herinner ik me haar begin jaren nog goed. Nummers zoals Fantasy (oh nostalgie!) kon ik als klein meisje wel appreciëren! 
Van Mariah Carey verwacht je natuurlijk een hoog diva gehalte met veel glitter en glamour. Hierin heeft ze zeker niet teleurgesteld. Het is een vrij neutrale collectie met vooral nude tinten, veel glitter en een gouden highlighter als uitschieter. 
De lipsticks kregen een volledig zilveren glitter omhulsel met gouden accenten en op elk product prijkt haar handtekening zoals we gewoon zijn met samenwerkingen. MCizzle 
De vlinder de in de lipstick staat gegraveerd is so damn pretty. Voor mij reden genoeg om deze in bezit te willen hebben. Ik zou er zelfs moeite mee hebben om hem vaak te gebruiken. Soms moet je ook eens een collectors item in je stash hebben. Al zal ik hem wel gebruiken hoor, don't worry
Mcizzle is een roze, peachy kleur met een cremesheen finish. Voor een keertje geen matte lipstick voor mij. Positief hieraan is dat hij wel comfortabel aanvoelt op de lippen. De houdbaarheid is dan weer net wat minder. 
Hij geeft hierdoor ook geen extreme dekking, maar is eerder half-transparant ondanks dat hij goed gepigmenteerd is.
Ik had hem donkerder verwacht bij mezelf, maar ik kan de kleur nog nét hebben. Hij is gelukkig niet té licht. Look met de MAC x Mariah Mcizzle lipstick. 
Prijs: €23,00


Heb jij iets uit de collectie vast kunnen krijgen? 13 opmerkingen

 1. Ziet er heel anders uit bij jou dan bij mij!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw ik vind de lipstick zo mooi dat ik hem bijna te mooi vind om hem te gebruiken. Wat een prachtig detail die vlinder erop.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik had 'm ook wat donkerder verwacht, een stukje donkerder. Toch vind ik het wel een kleur die je goed kunt hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind de kleur niet geweldig, maar ohhhh die verpakking! Dit is echt een collector's item dat je gewoon wilt hebben. Malou x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze is zo mooi he! Ik heb hem van m'n lieve vriendje gekregen! Echt enorm blij mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, die verpakking is prachtig en de kleur staat je zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ooh ik wil hem ook! :D Enkel en alleen voor de verpakking wil ik hem <3 x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wauw een mooie kleur en de verpakking is echt AWESOME!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die verpakking, wauw! Je zou hem haast niet gebruiken! Hij staat je heel erg mooi vind ik, maar ik had hem wel iets anders verwacht, ligt er denk ik ook een beetje aan wie hem draagt!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gave foto's! Ik vind de verpakking super tof, maar ik koop er niets meer van haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooie foto's, ik had eerlijk gezegd ook gedacht dat de kleur ietsje donkerder zou zijn. Maar in combinatie met een smoky look is het wel erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik zou hem bijna alleen maar voor de huls willen! Prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.