Urban Decay | Razor Sharp Water-Resistant Longwear Liquid Eyeliner 'Goldrush'

maandag 5 december 2016


Got to love Urban Decay! Ik kan er niet genoeg van krijgen. Met de feestdagen in het achterhoofd nam ik in september de Razor Sharp eyeliner mee in de kleur Goldrush. Goud is mijn go-to kleur in december. Ik probeer het vaak in elke look toe te passen. want het ziet er meteen partyproof uit. 
Mijn outfit voor tijdens de feestdagen heb ik alvast aangepast aan mijn make-up! Dit leek me de beste keuze als gold addict. 
Omdat ik niet altijd met glitter aan de slag wil gaan leek een gouden eyeliner mij de perfecte oplossing. 


VLOEIBAAR GOUD EN VLIJMSCHERP
De Razor Sharp eyeliners zijn nog vrij nieuw in het UD schap. Ze komen in wel 20 kleuren. Van neutraal tot fel gekleurd met zowel een creamy als metallic finish. 
Het ultra-fijne borsteltje heeft een erg precieze tip zodat je de dunste en scherpste lijntjes ermee kan zetten. 
Daarnaast is deze eyeliner waterproof, hij droogt vrij snel op na het aanbrengen en gaat nadien gaan kant meer op. Geen last dus van een eyeliner die gestempeld heeft of is uitgelopen. 

De verpakking van UD scoort bij mij altijd. Ik vind het een groot pluspunt dat de kleur van de eyeliner op de dop staan. Zo heb je geen moeite om hem te zoeken en het oogt mooi. 
De kleur Goldrush kan je vergelijken met vloeibaar goud, so pretty! Er zitten ook gouden glitters in voor wat extra sparkle. 


Ik gebruikte de Razor Sharp eyeliner als gouden accentje in deze ooglook. 

RESULTAAT
Als je van een niet te dikke eyeliner houdt dan is de Razor Sharp zeker iets voor jou. Hij werkt erg nauwkeurig, wat ik weer fijn vind werken als ik iets creatiever te werk wil gaan. Je kan er ook dikkere lijnen mee maken dat doet hij allemaal prima. 
De eyeliner is goed gepigmenteerd en de metallic finish vind ik erg mooi. 
Ik test vaak alles op de bovenkant van mijn hand als ik met make-up bezig ben. Zo zie ik ook wat mooi te combineren is of als er teveel product aan zit. Dat deed ik dus ook met de Razor Sharp eyeliner en ontdekte ik al snel dat hij echt wel waterproof is. Tijdens het handen wassen bewoog hij voor geen meter. Enkel met micellair water kreeg ik hem weg. 
Wel, dit wil je toch gewoon wanneer je een avondje op stap zou gaan? 
Ik zou zeker meerdere kleuren willen aanschaffen van de Razor Sharp eyeliner, want ik vind hem erg fijn werken. 
Prijs: €21,00


9 opmerkingen

 1. Dit zou wel echt iets voor mij kunnen zijn, wat mooi <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat pretty! Ik gebruik de rest van het jaar nooit gouden eyeliner maar in december pak ik er toch weer eentje bij. Deze is mooi zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik hou van hele precieze eyeliners, dus ben wel benieuwd.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb een look met gouden eyeliner in mijn hoofd voor kerst, maar heb nog geen gouden eyeliner haha. Thanks voor de tip, dus!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Erg tof!! Zeker voor de december maand!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie foto's meis! Ik vind het product er goed uitzien.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een geweldig idee! Ik zou dan simpel een gouden wing zetten zonder verder te denken over dit soort unieke dingen. Echt super gaaf!!

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.