L'Occitane | Adventskalender 2016 Deel 1

zaterdag 17 december 2016


Kan je het geloven? Over een dikke week is het al Kerstmis! December lijkt wel in een wervelwind voorbij te gaan en ook de deurtjes van mijn adventskalenders zijn meer open dan dicht. We zijn al goed over de helft en ik ben dit zo gewoon geworden dat ik na Kerst waarschijnlijk afkickverschijnselen krijg. Omdat ik vorig jaar ook een artikel schreef over de L'Occitane adventskalender leek het niet meer dan normaal om dit dit jaar opnieuw te doen. Zo kan ik hem vergelijken en heb je een idee als je hem volgend jaar misschien wel in huis wilt halen. L'Occitane verdient zonder twijfel een dikke pluim qua verpakking. Ik was er vorig jaar al verliefd op en dit jaar vind ik de kalender opnieuw een uitblinker. Op de achtergrond wordt een L'Occitane cadeautjes workshop voorgesteld, hoe alles in zijn werking gaat en dit op een vrolijke en kleurrijke manier. 
Na een week deurtjes open te doen viel het me op dat er dit jaar enkel producten inzitten. Vorig jaar was dit niet het geval. Hier en daar zat er iets kerst gerelateerd in, zoals gouden sterretjes, een mini ster bakvorm, cadeau tags ... Niet dat ik daar vorig jaar echt iets op tegen had, maar ik vind het wel een positieve verbetering. Je verwacht dan ook enkel iets van L'Occitane. Wat zat er de eerste 12 dagen in de kalender?
Milk Concentrate With Almond Milk 
Relaxing Shower Gel
Essential Water Immortelle Biologique 
Verveine Cooling Hand Cream Gel


Ultra Rich Shower Cream 
Pivoine Flora Hand Cream 
Cherry Blossom Bath & Shower Gel (mijn favoriete L'Occitane geur!) 
Ultra Rich Lotion 
Ultra Rich Face Cream 
The Vert & Bigarade Shower Gel 


Verveine Refreshing Cloth 
Soap with Verbena Leaves

Er zitten enkele producten in die er vorig jaar ook inzaten, maar gelukkig ook heel wat nieuws. Ik ben heel erg benieuwd naar de Essential Water lotion, de Relaxing Shower Gel en de Verveine producten die volgens mij heerlijk zijn voor in de zomer. 
Na kerst volgt deel 2! 


♥ 

1 opmerking

  1. Superleuk dat dit er allemaal in zit! Een vriendin van mij opent deze ook en schrijft er ook updates over. Zelf heb ik dit jaar de ASOS Adventskalender! Malou x

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.