REDKEN | Heat Restyling Technology 'Satinwear + Hots Sets'

zondag 11 december 2016


De juiste stylingproducten voor  je haar maken alles zoveel makkelijker en zijn zonder twijfel een must als je wilt dat je kapsel goed in model blijft zitten + de nodige bescherming krijgt. Ik probeer zo weinig mogelijk de stijltang naar boven te halen, want ik gebruik hem meestal enkel nadat mijn haren gewassen (en droog) zijn. De dagen nadien vind ik het niet meer nodig, vooral door de hulp van deze twee nieuwe Redken producten. 

Dankzij de nieuwe Heat Restyling technologie kan je niet enkel je haren makkelijk in model brengen, je kan er ook een nieuwe look mee creëren. Van stijl haar tot krullen, de partikels van bijenwas smelten bij lage temperaturen opnieuw waardoor de formule terug wordt geactiveerd en je weer aan de slag kan gaan. 


HOT SETS  22 - Thermoactieve fixerende spray
Van zelf krullen zetten is er nog niet veel van in huis gekomen al ben ik nog steeds van plan om een krultang te kopen. Het ideale product om de krullen lang in zijn vorm te houden heb ik alvast gevonden. 
Deze thermoactieve spray fixeert je kapsel intensief. Nadat ik hem heb aangebracht moet ik wel steeds mijn haren goed uitborstelen, want hij doet mijn haren wat aan elkaar kleven. Dit vind ik wel wat minder, maar ik kan begrijpen dat dit voor krullen goed werkt. Ik stijl mijn haren nadien wat dus goed blijft zitten tot de volgende wasbeurt. 
Om toch even te testen hoe dit bij krullen zou zijn heb ik met mijn stijltang een paar krullen gemaakt die super goed gelukt waren en ik er bijna niet meer uitkreeg! 
De thermoactieve fixerende spray beschermt de haren tegen temperaturen tot 232°C. 
Prijs: €24


SATINWEAR 04 - Thermogladmakende föhnlotion 
Om het mij vaak makkelijker te maken in de ochtend föhn ik mijn haren 's avonds helemaal droog. Ik was mijn haren altijd 's avonds, omdat ik zo'n haren heb die pas goed liggen op de tweede of derde dag. De eerste dag krijg ik er niets mee gedaan. Maar ok, omdat ik dus niet met een freggel kapsel wil opstaan föhn ik het maar al te graag met een gladmakend product. De Satinwear is een twee-in-één, hij maakt mijn haren zowel zacht en glad als dat hij mijn haren ook beschermt door de Heat Restyling Technology. Heerlijk product. Ik merk dat mijn haren hier echt baad bij hebben. 
Prijs: €24

Beide Heat Restyling Technology producten maken mijn haren niet zwaar of vettig. Voor het gebruik moeten ze steeds goed geschud worden om de Heat Restyling Technologie te activeren. En nog een tip van Redken is altijd van een afstand verstuiven + less is more. Hier kom je al een heel eind mee. 


♥ 


2 opmerkingen

  1. Die thermoactieve fixerende spray lijkt me wel wat wanneer ik krullen maak! Mijn krullen zakken best wel snel uit dus ik ben wel benieuwd naar deze spray!

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.