MAC | HONEYLOVE MATTE LIPSTICK

maandag 24 augustus 2015


Bijna is The Matte Lip Collection bij MAC te verkrijgen. Deze matte lipsticks worden aan het vaste assortiment toegevoegd wat extra leuk is! Online zijn ze er alvast, maar like always zijn de meest begeerde kleuren al uitverkocht. Dat wordt dus nu zaterdag een bezoekje aan de MAC store brengen. Op de wishlist staan alvast Stone + Whirl (en hoogstwaarschijnlijk komen er daar nog bij).
Vorige week mocht ik alvast een nieuwe matte kleur toevoegen aan mijn collectie namelijk: Honeylove. Tijdens mijn zoektocht naar het lippotlood Soar ben ik Honeylove al tegen het lijf gelopen. Het is een prachtige nude tint, maar ik twijfelde toen nog dus had ik hem nog even daargelaten.
Doordat ik weer meer into nude kleuren ben, maar die van Rimmel net wat te gelig vind besloot ik Honeylove een kans te geven. 
Hands down, volgens mij is dit echt wel dé nude tint voor mij en hij is mat dus beter kan al niet. 


HoneyLove heeft een iets meer roze ondertoon, maar ook weer niet té. Zoals ik van de matte lipsticks van MAC gewend ben dekken ze volledig na één laag en blijven ze erg lang zitten. Honeylove is voor een matte lipstick nog vrij romig, brengt hierdoor makkelijk aan en voelt ook niet droog op je lippen. 


Ik draag nu geen extreme ooglook, maar Honeylove gaat bij zoveel ooglooks samen. Het is zo'n kleur die ik zeker dagelijks zou dragen. De pigmentatie in mijn lippen is hier en daar verdwenen, waardoor mijn lippen nog dunner lijken. Door zo'n dekkende nude kleur te dragen heb ik ten minste wat vollere lippen! Yes, weer een topkleurtje bij! Prijs: €19,50

♥ 

7 opmerkingen

 1. Mooie natuurlijke kleur en staat mooi bij je. Ik denk dat dit echt een kleur is wat bij veel mensen mooi staat.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi kleurtje! Doet me een beetje denken aan Kinda Sexy maar dan nog net ietsje lichter. Staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. bij de een valt die heel licht en bij de ander veel warmer heel gek om te zien! want de lipstick vind ik echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. mooi naturel voor elke dag denk ik !!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi Nude kleurtje ❤️ Staat je trouwens prachtig!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel mooi kleurtje, lijkt me zalig bij een donkere smokey look!

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.