Bornprettystore | Mini beautyblender

maandag 3 augustus 2015


De mini beautyblender stond al een tijdje op mijn verlanglijstje, maar ik was hem even uit het oog verloren. Toen ik nog wat mocht uittesten bij Bornprettystore was ik wel benieuwd naar een budget versie hiervan. Ik gebruik mijn gewone beautyblender nog steeds graag en regelmatig, maar ik vind dat hij moeilijker op plekken geraakt zoals onder je ogen en bij je neusvleugels. Een mini versie hiervan zou hier toch veel makkelijker voor zijn, niet?


De mini beautyblender van bornprettystore is supercute. Om te matchen met mama beautyblender, koos ik ook voor de roze versie. Dit ei-vormig sponsje brengt je make-up flawless aan. Het enige nadeel is dat je best veel foundation of concealer nodig hebt, want het slurpt redelijk veel product op. Je kan hem zowel droog als vochtig gebruiken. Als je hem nat maakt wordt de beautyblender ook wat groter. Ik gebruik hem het liefst vochtig, nadat je hem goed hebt uitgeknijpt.Deze mini variant heb ik de laatste week dagelijks gebruikt om mijn concealer aan te brengen. Meestal breng ik concealer met mijn vingers aan, maar nu ik de mini beauty blender gebruik vind ik het resultaat veel mooier. Ik geraak makkelijk overal bij en de egale finish vind ik super. Ten opzichte van de originele beauty blender is deze dupe iets minder 'bouncy' maar toch werkt hij prettig.

Uitwassen doe ik net hetzelfde en gaat even goed. Mijn grote beautyblender is eigenlijk wel aan vervanging toe. Ik krijg hem ook niet helemaal schoon meer en hij heeft een klein barstje. Hopelijk gaat dit kleine ukje wel een tijd mee. Ik ben in ieder geval erg blij ermee!


De mini beautyblender kan je hier terugvinden en als je de code FRIH10 gebruikt krijg je 10% korting! 

♥ 

6 opmerkingen

 1. Lijkt mij ook fijn deze mini beautyblender voor mijn concealer. Ik geloof graag dat de dekking beter is omdat het het beter en al deppend aanbrengt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lijkt me wel fijn zo een blender, heb ik eigenlijk nog nooit geprobeerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat grappig! Ik heb ze weleens voorbij zien komen, maar nog nooit geprobeerd. Misschien toch maar een keertje halen! :D

  www.marushilifestyle.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo'n mini beauty blender lijkt me inderdaad gemakkelijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lijkt mij erg fijn zo mini blender, het resultaat ziet er idd erg mooi uit :)
  Misschien moet ik dit ook eens proberen!
  X

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.