MAC | Stone Lip Pencil

vrijdag 28 augustus 2015


Hopelijk worden jullie mijn reviews van MAC producten nog niet beu, ik kan ze gewoon niet weerstaan. Elke keer opnieuw doe ik ook weer een ontdekking waar ik zelf verbaasd van ben. Zo ook dit lippotlood! 
Er is een kleur die ik maar niet uit mijn hoofd krijg en dat is Cashmere van Lime Crime. Er is veel heisa geweest rondom dit merk, maar misschien dat ik deze kleur toch nog ooit bestel, want hij is zo apart en zo speciaal.
Maar oké, Stone van MAC mag er ook zeker wezen. Hij ligt zowat in dezelfde lijn als Cahsmere, zeker geen alledaagse kleur, maar o zo mooi! 


Na Soar wou ik graag wat vaker lippotloden gaan gebruiken. Het feit dat dit een perfecte basis is voor een lipstick en deze dan ook veel langer blijft zitten is voor mij al genoeg. Ook kan je ze perfect op zich dragen wat ik vaak een heel mooi effect vind hebben. 
Leuk feitje: Stone is vanaf zaterdag ook als lipstick te verkrijgen bij MAC. Hij behoort tot The Matte Lip collectie. Ik had natuurlijk geen geduld en nam het lippotlood al mee. 


De lippotloden van MAC zijn prettig in gebruik. Ze voelen wel stroever en droger aan als een lipstick dus als je daar niet van houdt is dit misschien niets voor jou. Stone heeft een volledige matte dekking en eenmaal op je lippen aangebracht blijft hij daar ook lange tijd zitten! 


Hoe zou ik Stone het best omschrijven? Hij is niet bruin, maar ook niet grijs. Hij zit er zowat tussenin. Taupe kleurig zou ik hem noemen. 
Mijn look met het Stone Lip Pencil van MAC.
Zoals ik zei is dit niet meteen een alledaagse kleur. Je moet er van houden of niet en ik vind hem geweldig! Vooral om mee te experimenteren met make-up. 
Het is een beetje uit je comfort zone stappen met deze edgy kleur Stone! 


Prijs MAC Stone Lip Pencil: €15,50

♥ 

13 opmerkingen

 1. Inderdaad een aparte kleur, maat wel heel mooi! Als ik goed kijk zie ik ook een beetje paars in de kleur naast grijs en bruin. Perfect kleurtje voor de herfst!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind hem je zo vet en stoer staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een aparte kleur, maar hij staat je wel erg mooi! Je moet wel durven om deze kleur te dragen, zelf ga ik dan toch sneller voor roze of rood haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik vind deze lipstick heel mooi in de combinatie met myth! liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw wat een mooie kleur, staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Moeilijke kleur maar hij staat je heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wow, echt een super aparte kleur! Wel heel vet bij zo'n ooglook!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Deze lipliner past perfect bij je look en echt een kleur die je goed staat. Ik ben nu ook wel benieuwd naar deze kleur lipstick.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het is inderdaad een aparte kleur, maar wel heel mooi!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik zou dit zelf niet aandurven, maar het is wel heel gewaagd!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oeehh maar dat is een mooie kleur. Gaat je goed af met die smokey eye! Zou ik zelf zeker dragen ^^

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.