RIMMEL | Dare To Go Bare Nude Collection Kate Moss

zondag 16 augustus 2015


Met de intentie de nieuwe collectie van Catrice en Essence te bekijken en waarschijnlijk een hoop mee te nemen draaide dit toch wat anders uit. Ik werd niet zo enthousiast van de nieuwigheden. De liquid lipsticks waren qua dekking niet zo super, het chocolate nudes palette van Catrice was ook niet goed gepigmenteerd... Ik wacht dus nog even af als er een ontdekking tussenzit die ik echt moet hebben. Wél vond ik bij Rimmel een collectie waar ik heel benieuwd naar was, namelijk de Dare To Go Bare nude collection van Kate Moss. Ik heb twee lipsticks van de Kate Moss matte collectie en daar ben ik zo'n enorme fan van!
De nude lippen zijn weer helemaal in en ik heb zo'n gevoel dat ze deze herfst en winter weer vaker gaan opduiken. Het blijft ook de perfecte combinatie met smokey eyes.


De Bare To Dare collectie bevat 5 nude nagellakken, 5 nude lipsticks en 1 verzorgende lipbalsem. Helaas hebben de lipsticks geen naam. Die ik meenam moeten we dus gewoon 043 noemen. 
De huls van de nude collectie vind ik echt heel mooi. Hij is nude roze, glanzend met een zilveren detail en zoals altijd getekend door Kate. Heel erg pretty en girly!


De nude kleuren gaan van erg licht tot een iets wat donkerdere nude kleur. Een te lichte nude kleur kan al snel misgaan, ik hou tegenwoordig eerder van kleuren zoals Soar of Faux van MAC. Toch kriebelde het om weer iets lichter te gaan. Ik koos daarom voor de kleur er tussenin. 


043 is een meer beige nude kleur 


Omdat ik het niet hygiënisch vind om lipsticks te testen in het Kruidvat (enkel swatchen) was het op goede hoop dat deze kleur wat voor mijn bleek vel zou zijn. Ik ben er niet helemaal van overtuigd, maar ik vind de kleur op zich heel mooi en de lipsticks zijn echt fijn! Ze geven een volledige dekking en voelen zacht aan op je lippen. Hij blijft niet zolang zitten, maar dat verwacht ik ook niet van een lipstick die niet mat is. Voor mij blijven deze lipsticks van de Kate Moss collectie zeker een aanrader! 


Prijs: €9,99


 

8 opmerkingen

 1. Ziet er niet slecht uit! Niet echt een kleurtje voor mij, maar hij staat je goed! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vind hem echt prachtig staan bij je haarkleur en wat een mooie ooglook heb je gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Als je de lipstick zo ziet lijkt hij veel donkerder, maar wel echt een vet mooie kleur! Ik ben ook helemaal weg van de kate moss collectie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is niet mijn ding maar hij staat je erg goed!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie kleur en het staat jou wel mooi :)
  Maar voor mij zou dit kleurtje te licht zijn!
  X

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.