ANNA NOOSHIN | ON TOP

dinsdag 18 augustus 2015


Ik heb Anna Nooshin nog maar enkele maanden geleden ontdekt door Mascha van Beautygloss en sindsdien ben ik haar op YouTube beginnen volgen, want ze maakt zo'n leuke en enthousiaste video's! Vier jaar geleden startte ze haar succesvolle blog NSMBL en onlangs bracht ze een eigen boek uit 'On Top'. Het boek is een soort van inspiratiegids voor vrouwen met grote dromen (zoals ik!). Hoe bereik je de top, wat zijn de voor-en nadelen van je eigen baas zijn en hoe je best niet alles te serieus neemt. Vandaag mijn review over dit boek! 


Ik kreeg 'On Top' nog als verjaardagscadeau van een vriendin (yay!). Al snel ben ik erin begonnen en ondertussen heb ik hem ook helemaal uitgelezen. De schrijfstijl van Anna is een plezier om te lezen. Ze mag zeker nog meerdere boeken uitbrengen, want ze blijft je boeien en dat vind ik altijd een groot pluspunt voor een boek. 

In het boek vertelt ze eerst over haar jeugd. Hoe het als 7-jarige was om te moeten vluchten uit Iran naar Nederland met haar gezin. Anna is niet vies van zelfspot. Respect voor haar! Ik heb er vaak om moeten lachen. Quote: Ik ben geboren met een unibrow, behaarde schouders en een snor. 
Ik weet niet als ik het zou kunnen, maar ik heb er wel van geleerd om jezelf niet altijd even serieus te nemen. Iedereen heeft wel onzekerheden en dat is volkomen normaal. 


Anna vertelt over haar stage in New York en ook over haar wereldreis die ze maakte. Ze deelt heel wat ervaringen en tips ook omtrend werk, sollicitatie, relaties.. 
Ook bevat het boek prachtige foto's en deelt ze zelf heel wat persoonlijke plaatjes! 


Anna kan je echt wel een powervrouw noemen als je ziet wat ze tot nu toe heeft bereikt. Het lijkt me ook te gek om je eigen bedrijf te beginnen en hier dan ook succesvol in te zijn. Hard werken staat hier wel voor op nr.1 anders zal je er niet geraken. 

Chapeau Anna voor het schrijven van 'On Top'. Ik vond het erg inspirerend en leuk om te lezen. De tips ga ik zeker onthouden! 


♥ 

5 opmerkingen

 1. Oehh ik wil dit boek ook nog steeds zo graag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit lijkt me echt een erg tof en inspirerend boek!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vond net je blog op bloglovin, en hij ziet er echt super mooi uit! Ik volg je iig vanaf nu :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk dat je dit boek reviewed. Ik heb zelf het boek gelezen van Annic van Wonderen en die is ook echt een aanrader :)

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.