BOBBI BROWN | Cement + Smoke Eye Shadow

vrijdag 21 augustus 2015


Bobbi Brown is echt zo'n luxe merk waar ik gewoon naar kan staren als ik er een stand van tegenkom. Ik heb nog niet de kans gehad om veel van het merk te proberen, gewoon omdat ik het vaak te prijzig vind, maar nu nam ik deze twee mono oogschaduws mee die ik met een flinke korting heb kunnen scoren. Benieuwd wat ik van ze vind? 


De vierkante, vrij strakke verpakking heeft helemaal mijn goedkeuring. Ze zijn ook makkelijk weg te bergen in je stash en je ziet meteen welke kleur oogschaduw je neemt.
Ik nam zowel een matte kleur mee als eentje met glitter. De kleurkeuze is bij Bobbi Brown niet zo enorm groot als bij MAC of Inglot, maar er zitten echt wel pareltjes tussen!
Om even te vergelijken: Bobbi Brown bevat 2,5gr aan oogschaduw terwijl dit bij MAC 1,5gr is. De oogschaduws van Bobbi Brown zijn dan wel weer een pak duurder.. 
Cement - Sparkle Eye Shadow
Cement wordt omschreven als een grijs beige glitter kleur. Erg speciaal! Hij is prachtig voor in de binnenste ooghoek, maar ook op je bewegend ooglid of over een donkere kleur. Smoke - Eye Shadow
Smoke wordt omschreven als intens bruin zwart. Op foto komt hij vrij grijzig over, maar dit ligt zowat aan de lichtinval. Op de swatch ziet hij er weer anders uit.
Smoke vind ik perfect om smokey eyes mee te maken. Zwart is meteen al vrij hard, maar deze is veel zachter. Boven: Smoke
Onder: Cement
De pigmentatie zit goed! Niet extreem, maar wel perfect om op te bouwen en intens genoeg van kleur. Ooglook waarin ik Cement en Smoke heb gebruikt.

Cement was erg moeilijk om goed op beeld te krijgen! Hij is veel meer sparkly in het echt. Bij het verwijderen van mijn make-up bleven er ook wel hier en daar wat glitters hangen dus dat zegt genoeg. 
Smoke brengt erg fijn aan en is echt een plezier om te blenden! Hij is niet te poederig, waardoor je ook niet snel last van fallout zal hebben. 

Ik vind beide oogschaduws erg mooi en ze hebben ervoor gezorgd dat ik mijn Bobbi Brown collectie alleen maar wil uitbreiden! 

Prijs bij Douglas: €25,50

♥ 

10 opmerkingen

 1. Wat een mooie oogschaduws van Bobbi Brown, hiervan wil ik ook eens een aantal product kopen. Mooie look heb je gemaakt past goed bij je oog- kleur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bobbi Brown is echt zo'n ondergewaardeerd merk hé, jammer! Deze kleuren bewijzen weer eens hoe mooi hun producten zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeh Bobbi Brown oogschaduws staan echt nog op mijn wishlist! Ziet er erg mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie kleuren heb je uitgekozen. Ik heb ook 2 mono's van Bobbi brown en vind ze ook erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooi, vooral de combinatie. Je moet het maar kunnen! x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige kleurtjes en wat een mooie ooglook heb je gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oo wauww twee prachtige kleurtjes, mooie ooglook :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.