PERSONAL | Picture My Life Maart #26

donderdag 2 april 2015


Een nieuwe maand wilt zeggen dat ik jullie weer een overzichtje geef van wat ik allemaal gedaan heb. Voor mij was het vooral een sportieve maand, want ik ben er weer helemaal ingevlogen en ook de snoepkast bleef leeg tijdens mijn vasten periode... 


Perfecte combo: banaan-ei pannenkoekjes met warme (diepvries) frambozen en blauw bessen.  Ik maakte vorige week ook nog havermoutpannenkoeken met stukjes mango, nomnom! 


Nog drie dagen te gaan en ik kan weer genieten van al deze heerlijkheid haha. Volgens mij gaat er eentje snel misselijk zijn. 


Je kan het je misschien nog moeilijk inbeelden, maar begin deze maand hebben we een topweekend gehad met zalig weer. Ik haal mijn knallende lipsticks dan maar al te graag naar boven zoals Matte About Pink van Catrice



En samen met mijn zus, schoonbroer en mijn lieve nichtjes genoten we van een mini picknick in de kinderboerderij. Hier een knuffelmomentje met Amélie ♥ 


Ik begon aan een nieuw  serum! Voor een beauty addict blijft dit steeds een spannend moment haha. De review komt er trouwens snel aan. 


In Hasselt is er een nieuwe wok geopend, maar aangezien er niets vegetarisch op hun menu stond (voor de veggie vriendin) gingen we naar Tasty Bowl. Het blijft er ook gewoon erg lekker. Ik ging voor Pad Thai! 


Mijn eerste kennismaking met Bobbi Brown is een feit. De review ervan kan je hier terugvinden. 



Klaar voor een sushi-avondje voor Liesje haar birthday party! 


Sushi overload! We waren met vijf, bestelden een boot voor vier personen en nog steeds hadden we redelijk wat over. Ik heb echt mijn best gedaan hoor! 


En na de sushi vlogen we de cocktails in natuurlijk. Tip voor als je in Hasselt bent: Café Latino.  
De rode lippen hadden we trouwens niet afgesproken haha. 


Eindelijk een dagje vrij en wat kan je dan beter doen dan te gaan shoppen in Maastricht! De Douglas was helemaal vernieuwd. Ik weet niet als MAC ook nog in de Bijenkorf te vinden is, maar nu heb je make-up heaven all-in-one bij Douglas. 


Mama en ik deelden een pizza die we zelf hadden samengesteld. Het is trouwens altijd moeder en dochter quality time als we naar Maastricht gaan. 




Maastricht ♥


Mijn MAC bestelling was aangekomen! 


De Benefit familie breidt uit. De Roller Lash mascara gebruik ik echt met veel liefde! 


Een crunchy chicken bagel bij Eve's & Molly! Hier wou ik al voor lange tijd gaan lunchen en ik ga er zonder twijfel nog terug. Heel erg lekker en het New York gevoel komt hier zeker terug naar boven.  




Over een maandje ga ik weer naar de Beautygloss party! Het was ons zo enorm meegevallen en net als vorig jaar maken we er opnieuw een tweedaagse trip van. See you soon Amsterdam! Gaat er nog iemand van jullie? 


♥ 

12 opmerkingen

  1. Waarschuwing:die mini eggs van Milka zijn té lekker voor woorden! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke foto's, ik ben benieuwd hoe banaan-ei pannenkoeken smaken.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zo een lieve foto van jij met jouw nichtje! Ooh :D

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Zeer mooie fotos!! En al dat eten, ik krijg er honger van ^^

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een prachtige producten allemaal!! En die sushi boot. Wat een heerlijkheid!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een mooie foto's! Ooh de nieuwe Douglas in Maastricht moet ik ook echt eens opnieuw langsgaan!

    x Sara

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Mooie foto's, krijg honger van al dat lekkers :)
    X

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Die pannenkoeken op de eerste foto zien er wel erg lekker uit! Misschien toch eens bananenpannekoeken gaan proberen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hmm al dat lekkers allemaal ^^ Die blush van mac is zo mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. omg die sushi boot haha :d tip: je kan al wat bosbessen in het beslag gooien. dan zijn ze er in gebakken! Beslag wel ietsje dikker maken, anders kun je ze niet omdraaien :d zaalig, ik maak het elke maand wel eens

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.