PERSONAL | Picture My Life April #27

donderdag 30 april 2015


Vandaag is niet enkel de laatste dag van de maand, maar ook de laatste werkdag van de week! Laat het verlengde weekend maar beginnen. Ik heb er alvast erg veel zin in! Gewoon om in Amsterdam te zijn, al is het maar twee dagen, is toch even rust in mijn hoofd.
Naar gewoonte krijgen jullie daarom nog een overzicht van wat ik de afgelopen maand heb gedaan!


Pasen werd uitgebreid gevierd ten huize Griet, want dit jaar betekende het ook het einde van mijn 40 dagen zonder snoep periode. Ik zou het gerust opnieuw kunnen doen! Op dit moment maak ik zelfs liever gezonde snacks en eet ik af en toe nog maar iets ongezonds. Hier voel ik me prima bij! 


Dit kuikentje moest er eerst aan geloven op Pasen haha. 


Mijn mama verjaarde op Paasmaandag, maar op Pasen zelf gaven we een groot feest. Ze werd dan ook 60 jaar en dat kan je niet zomaar voorbij laten gaan. We gingen lekker eten met een deel van de familie. Mijn schade van de vasten was al snel ingehaald hoor! 


Na het etentje was er nog koffie en gebak waar mama zelf voor zorgde. Jep, die twee overheerlijke taarten heeft ze zelf gemaakt. Ik heb mijn baktalent dan ook niet van een vreemde! 


Samen met mijn beste vriendinnetje (en metekindje) waren we de taarten aan het inspecteren. 


Dé mascara van het moment en zéér geliefd bij mij: Rollerlash van Benefit. 


Ik kreeg een melding om mijn identiteitskaart te laten vernieuwen en dat wilt dus zeggen nieuwe pasfoto's laten maken. Akward momentje weer. Ik ging in zo'n kotje waar je zelf je foto's kan maken en je drie pogingen hebt. Laten we zeggen dat deze de beste was (en de andere twee niet goedgekeurd werden door het automaat!). Ik was vooral gefocust om mijn ogen open te houden haha. 


In april is het al heerlijk weer geweest. Dit waren mijn essentials voor een zonnig dagje! De Flash Bronzer van Lançome was vooral mijn redder in nood, want mijn benen konden vooral wat kleur gebruiken. 


Ik sprak met een vriendin af en we gingen een ijsje eten bij Oma's ijs in Bree waar haar mama erg dichtbij woont. Ik ging voor Oreo en snickerijs. Volgens mij moet ik je niet vertellen hoe lekker dat wel niet was! 


Dé reden waarom de lente mijn favoriet seizoen is! Ik hou van alle bloesems al vind ik het zo jammer dat dit altijd voor maar even is. 

Bij mooi weer hoort ook een verfrissende snack. Ik maakte deze Frozen yoghurt bites. 

Genieten op mijn terras met een wolkjes uitzicht!


Mijn hele leven woon ik al in Hasselt (of deelgemeenten), maar ik was nog geen enkele keer naar de japanse tuin geweest. Vorige jaar deed ik een poging om te gaan, maar toen was het nog niet open. Twee weken geleden was ik dus toerist in mijn eigen stad. 


Om weer een verjaardag te vieren bakte ik deze chocolate chip cookies waarvan je het recept hier kan terugvinden. Ik bak vooral bij geledenheden zodat ik zoveel mogelijk kan weggeven. Alles voor mezelf houden zou niet zo gezond zijn!


Mijn roosjes die na één week er nog steeds goed uitzien! Al zijn er verschillende die gewoon niet open willen gaan, bummer


Make-Up voorbereiding voor vrijdag! Het lijkt me wel duidelijk dat ik iets met glitter ga doen. 


♥ 

7 opmerkingen

 1. Dat snicker en oreo ijs, wat ziet dat er lekker uit! Jammer genoeg ben ik dat nog nooit tegen gekomen (behalve in Italie) anders was ik in staat om serieus NU een ijsje te gaan kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een leuk artikel, die chocolade zag er zalig uit.
  En gefeliciteerd nog voor je moeder.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke diary! oh dat ijsje ziet er echt lekker uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo te zien heb je een leuke week gehad! Jum die taarten zien er heel lekker uit, krijg er gelijk zin in haha. liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijke essentials voor een zomerse dag zeg! En echt goed van je dat je 40 dagen zonder snoep geleefd hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke foto's! Dat Oreo en snickerijs sounds sooo good!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gefeliciteerd met je moeder! Ik had laatst die yoghurt bites gemaakt.. Heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.