Origins | Mega-Bright Skin Tone Correcting Serum

zaterdag 4 april 2015


Niet iedereen is gezegend met een mooie egale huid. Een huid die heeft afgezien van acné, de zon of vol pigmentvlekken staat is vaak de boosdoener waardoor we graag een goede laag foundation willen opdoen. Ik heb vooral last van pigmentvlekken. De laatste jaren duiken er steeds meer en makkelijker op. SPF 50 smeren is voor mij allang niet onbekend meer. 
De Mega-Bright lijn van Origins zou mij hier wel een handje mee kunnen helpen. De Mega-Bright lijn van Origins werd in samenwerking met Dr. Andrew Weil uitgebracht. Deze skincare producten beloven je huid egaler te maken. Littekens en vlekjes worden stilaan minder zichtbaar. Je huid wordt gladder en puistjes zouden zelfs niet meer komen opdagen. Oh lord, wie tekent hier niet voor? 

Mijn interesse in Origins had ik al een tijdje. Ik kwam er vaak producten van tegen bij bekende YouTubers en na wat opzoekingswerk was ik aangenaam verrast. Ze gebruiken enkel natuurlijke ingrediënten of degene die zijn goedgekeurd. Parabenen, minerale olieën, propyleen glycol, paraffine, PABA (een soort aminozuur)... zal je er niet in terugvinden. 
Toch spot ik wel siliconen in dit serum net als PEG nummers.  


RESULTAAT NA 4 WEKEN

Het serum heeft een frisse cirtusachtige geur. Als textuur deed hij me wat denken aan het Idéalist even skintone illuminator serum van Estée Lauder (Origins is dan ook familie van Estée Lauder!).
Het serum brengt makkelijk aan en smelt meteen samen met je huid. Je voelt hem ook helemaal niet zitten. 
Ik gebruik hem nu bijna 4 weken. Mijn eerste indruk was niet direct erg enthousiast, maar ok ik moest geduld hebben. De werking van skincare producten moet je nu eenmaal wat tijd geven. Ondertussen begin ik de wonderen van dit serum wel te merken. Puistjes? Die heb ik al even niet meer tegengekomen. Ik zou ze zelfs niet meer herkennen, haha! Nee, maar serieus nu ik erover begin na te denken is mijn huid op dat gebied erg verbeterd. Het serum zorgt er ook voor dat ik niet meer zo glim in mijn t-zone. 

Nu, de pigmentvlekken. Hier begin ik iets of wat verschil in te zien. Ze lijken lichter te worden. Nog niet al te drastisch, (geduld Griet) maar het lijkt de goede kant op te gaan. 

Mijn huid op zich ziet er zeker al wat egaler uit! Ik ga over een maandje nog een kleine update doen om te zien als er nog meer verschil te zien is. Dit goedje heeft wel een aardige prijs. Fullsize kost hij €92,00. Als ik hem niet in een pakketje kon scoren weet ik niet als ik dit bedrag zou kunnen geven, al ga ik er misschien moeilijk zonder kunnen binnenkort!
In België is Origins nog niet te verkrijgen, maar in Nederland vind je Origins bij Douglas. 

♥ 

5 opmerkingen

 1. Wauw, wat wil ik dit serum ook graag eens proberen, want de Idéalist vond ik ook al erg fijn. Ik had alleen gehoopt dat dit product wat goedkoper was haha want aii; wat is ie duur! Ik denk voor mij toch iets té duur helaas.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt sowieso erg goed, maar pff de prijs..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit serum klinkt heel erg goed! Dit zou echt wat voor mij zijn als het littekentjes en puistjes doet laten verdwijnen en geen glimmende t-zone meer? dat wil ik! alleen die prijs, jeetje! Ik weet niet of ik wel zoveel geld eraan zou willen uitgeven! Ik vraag me af hoe lang je met zo'n full size zou kunnen doen, want als het heel lang is, dan zou de prijs misschien mee kunnen vallen! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat fijn dat je nu al verschil ziet!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ben benieuwd of het over een maand nog beter werkt! klinkt wel heel goed :)

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.