Aussie | Miracle Dry Shampoo 'Aussome Volume'

vrijdag 10 april 2015Iets waar ik nog maar moeilijk zonder kan is droogshampoo. Je haren te vaak wassen is niet goed, ze worden dan gewoon ook sneller vettig. De haren die in mijn gezicht vallen vragen wel al eerder voor een wasbeurt, maar met droogshampoo kan je dit gewoon nog een dag uitstellen. Echt een redder in nood als je het mij vraagt! 

Er zijn altijd van die momenten wanneer je geen tijd hebt om je haren te wassen of let's be honest soms heb je gewoon geen zin. Dan geeft droogshampoo meteen dat verfrissende effect. 
De laatste jaren ben ik nogal into de droogshampoos van Batiste. Ze zijn betaalbaar, je hebt ze in veel varianten en ze werken erg goed. 
Nu, ik ben zo iemand die ook al eens graag iets nieuws probeert (valt waarschijnlijk wel op door het bloggen haha) en was dan ook iets of wat benieuwd naar de droogshampoo van Aussie. 


Door de Miracle Moist shampoo maakte ik eerder al kennis met Aussie. De prijzen van Aussie liggen wat hoger dan de meeste drogist prijzen, maar op zich zijn ze nog best betaalbaar. 
Er zijn drie soorten: Mega Instant - Aussome Volume - Colour Mate

Ik ging voor Aussome Volume, want volume is iets wat 'het moet nu echt wel gewassen worden' haar nodig heeft. 
Zoals elke droogshampoo moet je er eerst flink mee schudden en hem op een afstand (van ongeveer 30cm) sprayen. Daarna inmasseren en goed uitborstelen. 

De Miracle Dry shampoo van Aussie ruikt net zoals de Miracle Moist shampoo naar bubbelgum, maar dan wat subtieler. Not bad! 
De droogshampoo laat niet zo'n hevige stofwolk achter als die van Batiste en hierdoor laat hij ook geen witte waas achter op je haren. 
Mijn haren zijn inderdaad weer opgefrist nadat ik hem heb gebruikt, maar het volume was toch minder dan dat ik zou verwachten. 
Nu moet ik wel zeggen dat bepaalde volume producten gewoon niet voor mijn haren werken en andere weer wel. Ik heb dik en platliggend haar wat nogal moeilijk doet!

Beter als Batiste? Wel, voor mij eigenlijk niet. De droogshampoo van Batiste krijgt mijn haren net wat zuiverder en ik krijg er zeker zoveel volume mee. 


Prijs bij Etos: €7,11


9 opmerkingen

 1. Deze wil ik nog steeds eens proberen. Ik heb er al veel over gelezen. Fijne review.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een fijn artikel, zoek een droogshampoo omdat batiste me vreselijk tegenvalt. Heb al verschillende geprobeerd maar nog geen enkele fijne gevonden. Ga nu toch deze aussie eens testen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah, ik vind deze echt heel fijn! En misschien nog wel fijner dan die van Batiste. Ik gebruik deze echt om mijn haar op te frissen (een beetje volume is mooi meegenomen maar het hoeft niet). Die van Batiste laten op mijn donker haar een witte waas achter en daarom hou ik meer van die van Aussie. Nu wil ik graag de droogshampoo van Ruth Crilly (Colab) eens proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb inmiddels ook al heel wat droogshampoo's uitgeprobeerd en Batiste blijft bij mij ook favoriet ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zou dit product nog graag eens proberen maar ik vind Batiste zelf op het moment ook erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik wou deze ook al een tijdje uitproberen! Ik had niet verwacht dat die van Batiste beter is :o

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mmm het opfrissen is natuurlijk het belangrijkste, maar volume vind ik toch ook wel fijn! Ik gebruik al heel lang een droogshampoo van Schwatzkopf, love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Eigenlijk helemaal met deze review eens! Die van Batiste is gewoon nummer 1 hihi

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.