PERSONAL | Blogpraatje

woensdag 29 april 2015


Mijn week was alvast goed begonnen: ik kreeg maandagochtend de melding dat mijn blog 300 volgers heeft bereikt op Bloglovin'! Superleuk dus en hopelijk blijft dit in stijgende lijn gaan. Al heb ik op dit moment een mini dipje op gebied van bloggen en hiermee bedoel ik dan:


Mezelf even rust gunnen die ik echt wel nodig heb. Niet dat ik niet meer van bloggen hou, ik denk dat ik er steeds meer van hou hoor! Ik zit even niet goed in mijn vel (al enkele maanden zelfs) en ben de ene specialist na de andere af te gaan wat er juist met mij aan de hand is. Niet leuk dus, want je zit met zorgen in je hoofd dat er misschien echt iets ernstigs is. Normaal deel ik niet vaak persoonlijke zaken, maar ik wou dit gewoon even kwijt. Ik probeer wel positief te blijven: het komt wel goed! 
En ik neem niet echt een break hoor, maar het kan zijn dat ik soms eens een dag of twee oversla. Elke dag bloggen is voor iemand die fulltime werkt en alleen woont soms wel zwaar. Ik heb hier niet iemand die even het huishouden van me overneemt enz. Het blijft mijn hobby, mijn passie dus ik vind het niet erg om er elke dag mee bezig te zijn, maar als de energie weg is dan komt er geen deftig artikel uit. Ik wil dan ook maar alleen top artikels maken voor jullie! 


Bon, over mijn volgers gesproken. Binnenkort komt er zonder twijfel een winactie aan. Als ik dit weekend in Amsterdam iets leuks tegenkom dan kan je de winactie volgende week al verwachten! Ook mijn verslag van de Beautygloss Party en Amsterdam ga ik weer met jullie delen. 


Hartjes aan jullie! 

12 opmerkingen

 1. Aaah, ga je vrijdag ook naar de Beautygloss Party, super leuk! Ik heb soms ook echt geen zin om te bloggen. Ik hoop dat er niks ernstigs aan de hand is, komt vast snel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hopelijk voel je je snel weer goed! En gefeliciteerd met je 300 volgers <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat je naar de Beautygloss party gaat ik kan helaas niet. Ik heb nu soms ook even dat ik geen zin heb, maar gelukkig werk ik vaak vooruit

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je hebt gelijk! Als de energie weg is voel/lees je dat terug in artikelen!
  Beter dat je om jezelf denkt! Veel plezier in Amsterdam!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd met de volgers! En succes met je gedachten, zorg maar dat je goed kunt rusten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je moet wel je rust pakken hoor meis! Jeej ik ga ook naar de Beautygloss Party. Ik hoop dat ik je daar ziet. liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Af en toe moet je eens aan jezelf denken eh, da's geen schande.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Allereerst gefeliciteerd met het behalen van 300 volgers op BL. Begrijpelijk dat je even wat meer rust neemt en ik hoop dat je toch weer gauw beter gaat voelen en dat het niet zo'n lang proces wordt. Take Your Time!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gefeliciteerd met die mijlpaal! Hopelijk voel je je snel terug beter in je vel, maar neem gerust zoveel tijd als je nodig hebt. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gefeliciteerd met je 300volgers :)!
  Oo hopelijk voel je je snel weer beter, en alvast veel plezier in Amsterdam en op de beautygloss party :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 11. ziet er super uit gefeliciteerd zeg en neem je rust meid!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Gefeliciteerd met je aantal volgers :) Altijd zo fijn om je blog te zien groeien. En neem gerust alle tijd die je nodig heb, zit in een soortgelijke situatie (niet echt specifialisten afgaan maar de huisdokter heeft mij de laatste tijd meer als genoeg gezien), genoeg rusten en tijd voor jezelf en dingen die leuk zijn, zijn het belangrijkste denk ik :D Veel moed! xx

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.