Sally Hansen | Miracle Gel 'Redgy + Top Coat'

zondag 12 april 2015


We verlangen steeds meer van beauty producten en de vooruitgang is ook mooi te zien. Toen de gellak uit werd gebracht vond ik dit al heel wat. Eindelijk nagellak op je nagels die langer dan drie dagen mooi blijft zitten (bij mij kan dit na één dag al om zeep zijn). Nu heb ik wel een set van sensationails, maar ik was ook heel benieuwd naar de Miracle Gel van Sally Hansen. Deze werkt zonder led of UV lamp, is makkelijker te verwijderen en is op zich dus goedkoper in aankoop. Alleen, heeft de Miracle Gel hetzelfde effect al gellak? 


De Miracle Gel werkt met twee lakjes: De Miracle Gel Color en de Miracle Gel Top Coat. Deze laatste heb je nodig om het gellak effect te krijgen. 
Misschien ben ik te goedgelovig, maar dat het klinkt in ieder geval te goed om waar te zijn. 
Met deze Top Coat zou je lak 7 dagen perfect moeten blijven zitten. 


De nagellak flesjes van Sally Hansen vind ik er erg mooi uitzien. Het borsteltje van de nagellak kleur vind ik wel net wat te breed. Ik vind het hierdoor iets moeilijker om de nagellak zo dun mogelijk aan te brengen. Er wordt zowiezo al aangeraden om twee lagen aan te brengen met dan de Top Coat erover. Aangezien ik bij elke nagellak wel twee laagjes moet aanbrengen voor een dekkend resultaat vind ik zeker geen probleem. 


De kleur Redgy die ik koos is een prachtige koraaltint. 
Dit is dag 1. 


Begin van dag 3. Hier begon het al fout te gaan. De lak begon af te slijten aan de rand van mijn wijsvinger en daarna ook mijn middelvinger. Ik heb hem eind van die dag ook er terug afgehaald. 

CONCLUSIE
De Miracle Gel blijft op mijn nagels wel nét iets beter zitten als gewone nagellak, maar om het 7 dagen uit te houden zou ik alle huishoudelijke klusjes moet skippen en best de hele dag niets met mijn handen doen. Ik denk dat dit ook niet de bedoeling is. 
Heel jammer wel. Ik denk dat het effect van gellak zonder lamp toch echt wel een mirakel zou zijn haha. 

Prijs Miracle Gel Color: €11,99 
Top Coat: €11,99

♥ 

8 opmerkingen

 1. Wat een leuke kleur is dit! Afgelopen winter kocht ik een rode kleur, en daar was ik toen wel heel tevreden over. Bij mij bleef het lakje bijna een week zitten. Ik merkte inderdaad ook dat ik hem het best op zondag eind van de middag op kan doen, want als je in het weekend je huis grondig schoonmaakt ben je de lak snel kwijt ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hhhm jammer dat het niet top is, het kleurtje is wel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat jammer dat het er niet zo lang blijft opzitten. Ik heb een lak van opi en die blijft echt super lang zitten ook al doe ik veel klusjes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi kleurtje, maar jammer van de houdbaarheid. Ik had er wel wat meer van verwacht :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi kleurtje! Bij mij bleef de nagellak van Sally Hansen wel wat langer zitten, maar ik heb dan ook redelijk sterke nagels.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi zomers kleurtje, toch wel jammer dat het niet echt als een echte gel lak werkt

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.