Tv series Tag

dinsdag 21 april 2015


Elke avond na het bloggen verwen ik mezelf met een serie te kijken. De laatste jaren is mijn obsessie naar series groter en groter geworden. Het is gewoon even ontspannen en weg met je gedachten zijn. Er zijn heel wat series tegenwoordig, maar de hoeveelheid die ik effectief volg valt nog mee.
De TV series Tag wou ik al een tijdje invullen dus hier komt hij!


Wat was de eerste serie die je volgde?
De eerste serie die ik me herinner en weldoor een bepaalde reden is My So Called Life. Ik moet een jaar of 11 geweest zijn dus veel weet ik er niet meer van enkel dat Jared Leto hierin meespeelde. Nooit gedacht dat ik jaren later hem in 30 Seconds To Mars tegenkwam en ik hem hottie nummer één vind! 
Maar de eerste serie waardoor ik echt een lichtelijke verslaving kreeg was Prison Break. Wat is je favoriete serie ooit?
Hier twijfel ik tussen Gossip Girl en Prison Break. Prison Break was voor mij zo enorm spannend, maar Gossip Girl had zoiets magisch over zich. Ik hield van de sfeer, de omgeving (NY!) en al de personages. 

Wie is je favoriete koppel uit een tv-serie?
Blair en Chuck uit Gossip Girl. Ik denk dat deze wel voor zich spreekt!


Met welk personage zou je wel eens op date willen?
Vroeger zou ik zeker Michael Scofield (Wentworth Miller) uit Prison Break gezegd hebben, maar tegenwoordig vind ik hem toch een stuk minder knap haha en als ik jonger geweest zou zijn koos ik voor Caleb van PLL. Nu ga ik voor Wade uit Hart Of Dixie! 

Welke serie(s) volg je op dit moment?

Ik reken hier de reality series niet bij mee! Pretty Little Liars, Orange Is The New Black, 2 Broke Girls, Revenge, Hart Of Dixie (is jammer genoeg ook op zijn einde gekomen) en Once Apon A time.


Van welke afgelopen serie mogen ze nog een vervolg maken?
The Carrie Diaries. Ik vond dit een superleuke serie die voor mij zeker nog een vervolg mocht hebben! Net zoals 90210. 

Welke serie wil je nog graag zien?

Ik begon ooit aan Games Of Thrones, maar vond het best eng. Toch lijkt het mij echt een straffe serie dus misschien begin ik er wel ooit opnieuw aan. 


Heb je al eens een serie (of enkele afleveringen) herbekeken?
Prison Break en Gossip Girl heb ik bewust herbekeken. De rest volg ik nog wel eens als het op tv komt. 

Welke serie heb je een tijdje gevolgd en daarna weer opgegeven?

Lost, Breaking Bad en Games Of Thrones dus ook. 

Met welk personage zou je wel eens van plaats willen ruilen?

Serena uit Gossip Girl of Max uit 2 Broke Girls zij is echt hilarisch. Wat is jou favoriete serie en ken je nog een serie die ik misschien leuk zou vinden? 
♥ 

3 opmerkingen

  1. Leuke Tag is dit! Oja Prison Break die ben ik toen helemaal vergeten op te noemen volgens mij, dat is echt een gave serie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jaa ik wil ook dolgraag een vervolg op The Carrie Diaries. Leuke antwoorden heb je gegeven. liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  3. I've seen all the Gossip Girls episodes, in the begin I liked it but afterwards not that much. I still watched to the end because I wanted to know who gossip girl was. Pretty Little Liars I stopped watching it from the second season, I lost interest on it. Did you watch Lie To Me? It's an excellent movie!

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.