Dr. Van Der Hoog | Passionate Pearl 'Poriënverfijnend en matterend' masker

woensdag 22 april 2015


Het werd weer tijd om mijn wekelijks gezichtsmaskertje aan te brengen. Iets wat ik niet snel over zal slaan, want ik voel vaak dat mijn huid hier wel om vraagt. Aangezien ik nog een masker van Dr. Van Der Hoog had liggen besloot ik deze te proberen. Hij klonk in ieder geval erg veelbelovend! 


Passionate Pearl vind ik qua verpakking wat te donker, hij valt niet zo op tussen de andere maskers. Van kleur wordt je ook gewoon vrolijker, maar dat hield me niet tegen om hem mee te nemen. Hij gaat natuurlijk om de werking. 

Dit belooft Dr. Van Der Hoog:
Een geschenk uit de zee vormt de basis voor dit juweel van een masker, Passionate Pearl! Een beautymasker dat passie en luxe perfect combineert. Dé ideale basis voor je make-up. De natuurlijke parelextracten zitten vol voedende en beschermende eigenschappen. Hierdoor verfijnen je poriën en expressielijnen. Na gebruik is je huid egaal en voelt fluweelzacht aan. 

Nu begreep ik weer waarom ik deze nog niet had gebruikt, hij wordt aangeraden om te gebruiken voor je je make-up aanbrengt en meestal breng ik een masker 's avonds aan als ontspanning. 
Maar ik kan je mijn ervaring er in ieder geval over vertellen.

Passionate Pearl is een crème masker dat makkelijk verdeeld. Na 10-15 min. spoel je hem er weer af met lauw water. 
Mijn eerste indruk was een zachte en gladde huid. Het meeste glans in mijn gezicht was onder controle. Helemaal mat maakte hij mijn huid niet, je kan zeggen dat er nog een gezonde glow overbleef wat ik zeker niet verkeerd vind. De laatste tijd ben ik niet zo te vinden voor een gehele matte finish. 
Mijn poriën leken iets fijner, maar dit vond ik moeilijk te zeggen. 


Het Passionate Pearl masker verricht geen wonderen, maar is wel erg fijn om als basis voor je make-up te gebruiken! 

♥ 

6 opmerkingen

 1. Wat fijn dat het je wel beviel! Ik vind de dr hoog maskers vaak heel fijn

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lijkt me een topper! Ik gebruik vaak maskertjes van Kruidvat met vriendinnen, we maken dan vaak een gezellig avondje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het inderdaad fijner om een masker op te doen als ik ga ontspannen... niet voordat ik mijn make-up aanbreng!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze variant kende ik niet terwijl ik wel altijd de maskers van Dr. van der Hoog gebruik. Deze ook eens proberen alleen ff wennen dat het in de ochtend moet ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt goed, ik gebruik ook liever een maskertje voor te ontspannen :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.