Versatile Award | 7 feiten over mij!

woensdag 8 april 2015


Ik werd vorige week door Lonneke genomineerd voor de Vesatile Award. Als je hem nog niet bent tegengekomen: je vertelt hierbij 7 feiten over jezelf. Regelmatig post ik al eens random facts over mezelf dus bij deze heb ik er nog wat nieuwe bijeen gezocht! 

Tijdsdruk
Iets wat ik sinds het bloggen heb gemerkt is dat ik beter of soms liever onder tijdsdruk werk. Heb ik een hele dag tijd om me klaar te maken? Dan wacht ik liever een uur voordat ik ergens heen moet. Ook bij bloggen begin ik er vaak liever aan als ik nog een bepaalde tijd heb. Heel gek, maar het werkt voor mij haha.

De zorgen van anderen aantrekken
Ik ben een gevoelsmens. Als de mensen die dicht bij mij staan iets aan de hand hebben kan ik me dat heel erg aantrekken. Iets wat ik soms wou dat ik minder had, want voor mijn gezondheid is het ook niet altijd goed. 

Verslaafd aan videospelletjes
Als kind was ik gek op videospelletjes. Nog voor de oldschool gameboy uitkwam had ik altijd van die kleine compacte games, zoals Super Mario Bros (of ken je Donkey Kong nog?). Ik heb ze zelfs nog liggen. Wat een nostalgie!

Sport
Ik heb nooit aan sport gedaan tot een jaar of 19-20. Turnen op school vond ik meestal verschikkelijk, maar later ben ik het minder erg beginnen te vinden en ondertussen sport ik zelfs heel graag. Ik voel me er zoveel beter door.

Zoute Zonde
Mijn voorkeur gaat vooral naar alles wat zoet is; chocolade, koekjes, ijsjes... maar héél af en toe heb ik toch een goestingske in chips of zo van die zoute party mix koekjes en dan moet die zak ook gewoon helemaal leeg!

Ochtendmens
Niet dat ik meteen goed gezind mijn bed uitspring elke ochtend haha, maar toch ben ik veel eerder een ochtend dan avondmens. Ik sta liever vroeg op, zodat ik zoveel mogelijk op een dag kan doen. 's Avonds ga ik dan ook altijd op tijd slapen. 

Genieten van afgewerkte klusjes
Ik kan echt blij worden als ik een klusje heb geklaard dat op mijn to do lijst stond. Zoals mijn keukenkasten uitwassen, het terras schrobben, foto's voor mijn blog maken,... Meestal kijk ik er dan zoveel mogelijk naar en geniet ik ervan dat het er weer goed uitziet! 


Zo, nu weet je weer wat meer van mij! Ik nomineer volgende bloggers: 

11 opmerkingen

 1. Leuke feitjes. Ik ben net als jij ook een zoetkauw en een ochtend mens.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke feitjes! Ik moet zeggen dat ik ook best een ochtendmens ben

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat je dit deelt! Ik ben ook echt een ochtendmens en trek me altijd veel te veel van de problemen van een ander aan. Wil te graag iedereen om me heen helpen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke feitjes! Ik ben vreselijk onder tijdsdruk en ik ben een ochtend en avond mens.. verschilt bij mij per dag
  Liefs Shop It and Pop It

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hahhaa super leuk om te lezen! Ik heb ook echt tijdsdruk nodig om te werken. Zonder tijdsdruk doe ik helemaal niks. Zo slecht eigenlijk..

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik had ook zo een hekel aan turnen op school, mijn grootste nachtmerrie haha toen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat van dat 'last minute' te werk schieten is ook helemaal ik hehe :D Leuk om je zo wat beter te leren kennen!
  Ooh en dankje voor het taggen! Ik zal deze binnenkort ook eens overnemen :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh ik ben echt totaal het tegenovergestelde: ik ben echt een avondsmens. Dan kan ik echt geweldig werken. Leuke feitjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke feitjes en van dat last minute te werk schieten ben ik ook helemaal hahaha, en ik heb ook grote verslaving aan zoetigheid vooral ijsjes :)
  Dankjewel voor het taggen, binnekort ga ik deze tag invullen ;)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk om te lezen. Ik neem hem zeker over! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.