Friday Likes

vrijdag 28 november 2014


Het is vrijdag! Voor mij is het weekend vandaag al begonnen en wat ben ik daar blij om. De korte dagen zorgen ervoor dat mijn energiepijl tegen de avond helemaal op nul staat en dat ik 's ochtends niet vanonder mijn flanellen lakens wil. Vandaag lukt het opstaan waarschijnlijk net iets vlotter, want ik ga naar het I Love Beauty Event! Dit is dus al een big like, maar ik heb nog random likes die ik vandaag met jullie deel. Het nieuwe seizoen van The Real Housewives Of Beverly Hills is weer begonnen! Lisa Rinna en Eileen Davidson (beide bekend uit Days Of Ours Lives) verangen Carlton en Joyce, waar ik erg blij om ben dat deze twee niet meer meedoen. Het hoog drama gehalte, plastische chirurgie en decadente feestjes zijn nog steeds aanwezig. 


Ook is het nieuwe seizoen van Vanderpump Rules begonnen! Hier ligt het drama gehalte zeker zo hoog haha. 


Mockingjay speelt sinds vorige week in de bioscoop en ik hoop hem zo snel mogelijk te kunnen zien, want ik ben grote fan van The Hunger Games! Ik verwacht weer de hele film op het puntje van mijn stoel te zitten. Ook al heb ik het boek gelezen, ik word altijd helemaal meegesleurd in de spanning. 


Ik HOU van Lauren Conrad haar nieuwe kapsel. Hierdoor kriebelt het echt nog meer om mijn haren te laten knippen. Het gaat er toch van komen volgens mij. 


Vandaag is ook nog de officiële opening van de INNO in Hasselt! Eindelijk is hij terug en ik ga morgen waarschijnlijk al een bezoekje brengen, want ik ben superbenieuwd. Voor wie het concept van Galeria INNO niet kent: het is een winkel met een ruim aanbod aan luxe merken zoals kledij, beauty, lingerie en juwelen. 
Geniet van je weekend

4 opmerkingen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.