Elf - Cream Eyeliner 'Copper'

zaterdag 8 november 2014


Koper is een kleur die ik sinds vorig jaar steeds mooier en mooier begin te vinden. Vooral nu in de herfst is dit een kleur die ik graag in een ooglook verwerk.
De nieuwe Cream Eyeliners van Elf trokken ook snel mijn aandacht, want hoe zeer ik ook van mijn matte zwarte eyeliner hou, toch ga ik graag eens buiten de lijntjes en grijp ik eens naar een kleur. Ik koos dus voor Copper.Met koper kan je nog zoveel richtingen mee uitgaan. Zo heb je licht kopere kleuren en die wat donkerder zijn, je hebt er met een gouden ondertoon of net één die meer oranje is. Deze Cream Eyeliner is net wat donkerder wat perfect is voor een eyeliner. Ik vind de kleur prachtig, vooral de metallic finish die erdoor komt. 


Swatch Cream Eyeliner 'Copper'


Ik bracht de eyeliner met een een eyeliner kwastje aan wat voor mij wel erg fijn werkt. Cream eyeliner is gemakkelijker als vloeibare dus als je nog niet zo gevorderd bent is dit zeker een ideaal product om mee te beginnen!

De Cream Eyeliner van Elf heeft een erg goede pigmentatie en is romig genoeg om makkelijk aan te brengen. Hij droogt redelijk snel en blijft dan ook wel muurvast zitten. Ik had zelfs wat moeite om hem 's avonds te verwijderen. In totaal zijn heeft Elf 11 verschillende Cream Eyeliner en zijn ze te koop voor €4. De gouden en paarse kleur lijken me ook prachtig. Ik ben in ieder geval fan!

8 opmerkingen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.