E.l.f. - Passionate Purple Pigment Eyeshadow

zaterdag 22 november 2014


Voor mij moet een oogschaduw intens en vol van kleur zijn. Om zeker te zijn dat een kleur goed gepigmenteerd is gebruik ik graag een pigment oftwel los oogschaduwpoeder. Het is in het begin even wennen om ermee te werken, maar met een goede kwast die je ôogschaduw of pigment goed vasthoudt en die je nog eens extra aftikt komt dit zeker goed. 
E.l.f. heeft nu ook pigmenten in hun assortiment, waarvan ik de kleur (hoe kan het ook anders) Passionate Purple voor je test! De strakke E.l.f. verpakkingen ogen mooi in mijn stash, omdat ze er allemaal hetzelfde uitzien. Deze is bevoorbeeld even groot als de cream eyeliner. Er zit 1,5gr pigment in, wat op zich niet veel is, maar van een pigment heb je nietveel nodig dus hier kom je heus een tijd mee toe. 


Wie de MAC pigments kent weet dat het soms wel een beetje oppassen is om je flesje niet om te stoten, zodat je pigment ervandoor gaat op de grond. Bij E.l.f. vind ik het handig dat je pigment uit de gaatjes komt. Zo dosseer je ook beter. Het is wel even heen en weer schudden voordat er pigment uitkomt. 


Swatch Passionate Purple 


Zoals je op de swatch ziet is Passionate Purple een prachtig paarse kleur met een kleine shimmer in. Van mij mocht hij nog ietsje krachtiger zijn, maar ik hou dan ook van het extreme.
Ik heb hem in mijn ooglook verwerkt in de buitenste v-hoek. Hij blend erg makkelijk en ik had zo goed als geen last van fall out. 

Prijs: €4


E.l.f. heeft me aangenaam verrast met hun nieuwe producten! Neem zeker eens een kijkje op hun webshop

8 opmerkingen

 1. Op je ogen ziet die er werkelijk prachtig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi kleurtje! Zelf heb ik me nog niet gewaagd aan pigmenten, het lijkt me niet zo heel gemakkelijk om mee te werken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind m heel mooi! Van mij had ie ook wel wat intenser gemogen! XOXO

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hij ziet er mooi uit en het klinkt goed, maar ik had op iets meer pigment gehoopt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Vind het echt een prachtige kleur!
  Inderdaad in de look zelf had de kleur wat krachtiger mogen zijn maar goed .. het is alsnog een beauty <3

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.