I Love Beauty Event + Shoplog

zaterdag 29 november 2014


De meeste van jullie kennen Cynthia wel, beter bekend als Misslipgloss. Gisteren was de start van haar I Love Beauty event in de Ijsselhallen in Zwolle, waar ik samen met Ine naartoe ben gegaan. Wij hebben er dus heel wat voor over gehad om een autorit van 2 uur te doen. Misslipgloss is dan ook de allereerste beautyblog die ik volgens mij zeker al zes jaar elke dag bezoek. Ik was dus erg benieuwd en zelfs een beetje nerveus om haar te ontmoeten. Benieuwd naar mijn verslag? 


De deuren waren nog maar net open toen we aankwamen. Volgens mij was dit wel de rustigste dag van de drie. Kan ook niet anders aangezien iedereen normaal op school of op het werk zat. Voordeel: je moet niet in die lange wachtrijen staan. 


De hele hal was voorzien van een roze loper wat het al meteen erg girly maakt en ja daar word ik vrolijk van natuurlijk. Hier zie je de stand van Sabon. 


Yankee Candles!! Je kon er enkel de kleine jars kopen en deze werden op I Love Beauty verkocht voor €10 (normaal kosten ze ongeveer €12,95). De grote jars en wax tarts lagen er dus voor inkleding, best wel jammer, want ik wou graag enkele was tarts meenemen. 


Inglot Hier was het steeds druk, dus ik vraag me af hoe dit vandaag en morgen zal zijn! 


Volgens mij was deze de auto die Cynthia binnenkort heeft. Wat zagen ze er leuk uit! Supersportief.


Cynthia had haar eigen boekenstand waar ze 2x per dag een signeer en fotosessie hield. Ze vond het geweldig dat we helemaal uit België kwamen. Wat wat ze lief en mooi! Ze nam ook echt de tijd om met iedereen te babbelen. 


We gingen naar de workshop 'Weet wat je smeert'. Deze ging over de ingrediënten die in de verzorgingspoducten zitten. Ik vind dit echt zo boeiend dat ik er nog meer over wil weten.


Ask Me Anything met Cynthia. 


Aangezien wij van ver kwamen hadden we toch wel honger. Heel veel keuze was er niet en het was ook niet zo goed georganiseerd daar (je moest heel erg lang wachten overal en het was niet eens druk). 


I Love Beauty was heel leuk geweest! Cynthia heeft dat erg goed gedaan. Ik miste wel een groter aanbod in de standen. Zo was er geen Sleek, bij Inglot vooral de Freedom System Palettes om te vullen, geen wax tarts en geen kerstproducten bij The Body Shop. Beetje jammer, maar begrijpelijk dat ze niet alles kunnen meenemen. 


Mijn buit van I Love Beauty. Een klein verschil met mijn wishlist.
De Blushing Hearts van MakeUp Revolution waren er wel, maar ik vond ze helemaal niet mooi nadat ik ze geswatched had dus die heb ik niet meegenomen. 
Het nieuwe Purity Made Simple masker van Philosophy is blijkbaar zo nieuw dat het nog niet in Nederland te verkrijgen is en ze hun afvroegen hoe ik het ken. Ik nam dan het Total Mattness masker mee, dit lijkt me ook erg fijn!Aparte reviews kan je zeker nog verwachten!

10 opmerkingen

 1. Het leek me toch wel leuk om erbij te zijn! Dit event spreekt mij alleszins meer aan dan de Beautygloss Party bijvoorbeeld. Leuk dat je Cynthia ontmoet hebt en je hebt toch wel mooie producten gekocht, de oogschaduw ziet er prachtig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oooh wat een heerlijk verslag! Zo te zien heb je het echt super gehad. Mooie foto ook van jou en Cynthia! Fijne spulletjes heb je ook gekocht, wat zullen de kaarsen heerlijk geuren <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het ziet er allemaal super leuk uit, ik heb nu wel spijt dat ik er niet ben geweest! Leuke items heb je gekocht :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk verslagje! Ben benieuwd over je aparte review van het Total Matteness masker van Philosophy :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die producten die je gekocht hebt hadden zo van mij kunnen zijn, wat een leuke producten! Ben heel benieuwd naar de Inglot oogschaduws en het masker van Philosophy!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk dat je bent gegaan! Ik hoop dat ze het volgend jaar nog een keer gaat houden!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh hier had ik zo graag bij geweest! Liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leuk!
  Mooie foto's & leuke aankoopjes :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.