Opgemaakt - Oktober/November '14

vrijdag 14 november 2014


Ik heb het een beetje moeten uitstellen, want einde oktober zat er zo goed als niks in mijn opgemaakt mandje. Er waren enkele producten die op het randje zaten en daarmee dat ik eigenlijk half november met mijn opgemaakt artikel afkom. Ik ben nog steeds goed bezig om niet al teveel nieuw te kopen voordat ik iets leegmaak. Make-up telt dan natuurlijk niet mee, dit lijkt onmogelijk om niet te blijven kopen haha. Batiste - XXL Volume droogshampoo
De droogshampoo die voor het meeste volume zorgt in mijn haren is toch wel deze. Ik blijf de droogshampoos van Batiste erg fijn vinden, enkel vond ik deze iets minder, omdat hij erg poederig is, waardoor ik vaak even de deur uit moest om adem te kunnen nemen haha. 

Paul Mitchell - Super Skinny Serum 
Al was dit maar een mini toch ben ik erg lang toegekomen met dit serum. Als mijn haren dan al eens pluizig waren dan verdween dit meteen met dit fijn goedje. Ook voelden ze zacht en glad aan.


Kruidvat - Nail Polish Remover
Deze koop ik steeds opnieuw, want prijs kwaliteit verhouding is deze nagellak remover prima! 

Kneipp - Beauty Geheim Badolie 
Enorm heerlijk ruikende badolie die mijn huid als een babyvelletje achterliet. Ik hou echt heel veel van badolie als het kouder wordt, want hier wordt mijn huid gewoon blij van.


Estée Lauder - Double Wear Foundation
Tot het laatste druppeltje heb ik deze opgebruikt. Ik had al een nieuwe klaarstaan dus het afscheid was al minder zwaar. Ik blijf het zeggen: Best foundation ever!


Dermalogica - Daily Microfoliant
Het heeft even geduurd voor ik helemaal mee was met deze microfoliant (toen hij zo goed als leeg was). Hij mag dagelijks gebruikt worden en verwijdert op een milde en zachte manier dode huidcellen. Mijn gezicht voelde heel zacht aan na gebruik al was ik er niet zo goed in om hem daadwerkelijk dagelijks te gebruiken. 
Wat heb jij onlangs nog opgemaakt? 

10 opmerkingen

 1. Wat een fijne producten heb je opgemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die nagellakremover heb ik ook een aantal keer gehad en ik vind 'm zo fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hebt veel fijne producten opgemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijne producten heb je opgemaakt! Ik vind sommige varianten van Batiste ook letterlijk 'adem-benemend'... Maar de Tropical versie, met cocos, vind ik wel erg goed! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het lijken me allemaal hele fijne producten. Ben benieuwd naar de Kneipp badolie!

  http://www.bloglovin.com/blog/13049789

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Batiste is echt een fijn merk. Je hebt leuke producten opgemaakt! Liefs, Roxanne

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je hebt fijne producten opgemaakt :)
  Je header is Veranderd heel mooi!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb de batiste droogshampoo ook! Die is echt fijn he?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb al zoveel goeds gehoord over die Double Wear van Estée Lauder ... Wil 'm zelf ook proberen, maar heb eerst nog een paar andere foundations op te gebruiken ;-).

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.