Furry Friend Tag

woensdag 19 november 2014


Mijn hele leven al ben ik omringd geweest door huisdieren, honden dan vooral. Ik vond het dan ook heel moeilijk toen ik (ondertussen al meer als 4 jaar geleden) op mezelf ging wonen en geen huisdier meer had. Begin dit jaar is dit terug veranderd. Ik vond dat het tijd werd om de man des huizes in de spotlights te zetten door deze Furry Friend Tag. 
 • Wat is de naam van je huisdier? Bo. Ik heb zijn naam niet zelf gekozen, maar vind hem best leuk. 
 • Wat voor soort dier is het en welk ras? Bo is een tijgerkat
 • Hoelang heb je je huisdier al? Sinds ik verhuisd ben eind januari dus al bijna één jaar. 
 • Hoe kom je aan je huisdier? Een beetje een droevig verhaal, want het baasje van Bo is vorig jaar overleden en ik besloot toen om hem te adopteren. We moesten enorm aan elkaar wennen in het begin, maar nu zijn we knuffelmaatjes. 
 • Wat is er zo grappig aan de persoonlijkheid van je huisdier? Ik ken Bo ondertussen heel erg goed. Hij doet soms moeilijk als ik hem geen aandacht geef wanneer hij dat wilt. Dus geen laptop op de schoot 's avonds, maar Bo. Als hij koppig is gaat hij de berging in en kruipt daar op één van de rekken om daar te mokken. Supergrappig om te zien eigenlijk. 
 • Hoe belangrijk is de band die je hebt met je huisdier? Heel belangrijk. Bo is heel aanhankelijk en dat vind ik juist erg fijn aan hem. Als ik laat thuis kom wilt hij eerst geknuffeld worden. 
 • Wat is je favoriete herinnering die je hebt gehad met je huisdier? Toen ik terug kwam van vakantie en hem gemist had. Hij besefte niet meteen dat ik terug was volgens mij, maar na een 5tal minuten kwam die eerste miauw er toch uit en volgende er een heel verhaal!
 • Welk koosnaampje geef je aan je huisdier? Ik noem hem meestal Bo'ke en Bo als hij niet wilt luisteren haha. Heb jij een huisdier? Neem de tag gerust over als je wilt. 

4 opmerkingen

 1. Aaah wat is je kat lief!!! Leuke tag x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aah wat een schatje! Ik heb zelf ook 2 katten waar ik helemaal mee kan knuffelen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha, wat sweet! http://www.bloglovin.com/blog/13049789

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Achhh...Soo Sweet!
  Ik vind dit z'n leuke tag :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.